Azimli ve kararlıysan 9.takıma gel cnmMerhaba kızlar
Benimde boyum 170, çarşambadan beridir diyetteyim. 75 le başlamıştım dün tartıldım 74.0 olmuşum. Devam ediyorum diyete ama motivasyonum biraz düşük bu yüzdende bende takımlardan birine katılmak istiyorum.
1.takımagel tanışalım canımMerhabalar. . 26 yaşında 165 boyunda 83.2(16 aralık son tartışma günü) kg yim. 23 kasimdan beri diyetteyim. 90 kg ile başladım. Eşimle tanistigimda 62kg idim. Evlendigimde 75tim. Gebelik emzirme derken 99 a merdiven dayadim. Geçen Şubat-Nisan arası 16 kilo verdim. Sonra biraz ara verdim. Ramazan memleket gezmesi is guc derken tekrar başlamak geçen ayı buldu. Yedi kilo geri aldım o arada. 27 gündür hiç kacamaksiz devam ediyorum ve 6.8 kg verdim. Bir takıma ihtiyacım var!!!
merhabalar bende yarışa katılmak istiyorum benide alırmısınız aranıza
Canim ben sıvı diyeti uyguluyorum 4 haftalik. Hızlı kilo verdiren diyetler yasak yazıyor kurallarda. Onu napicaz1.takımagel tanışalım canım
1.takıma gel orada konuşuruz canım.Canim ben sıvı diyeti uyguluyorum 4 haftalik. Hızlı kilo verdiren diyetler yasak yazıyor kurallarda. Onu napicaz
9.takıma gelebilirsin cnmMerhaba nasıl aranızda olabilirim?
Tamam teşekkür ederim :)9.takıma gelebilirsin cnm
1.takıma gel tanışalım canım31 yaşındayım ne yazıkki su içmeyi sevmeyen biriyim diete girmeye artık karar verdim azimliyim bir takım lütfen
9. takima gel bakalim durum nasilMerhaba, daha önce yarışmalara katılmıştım, şu an ne durumdayım katılabiliyor muyum bilmiyorum ama tekrar devam etmek istiyorum
Ayrilisin normalse katilirsin tabi canim.merhaba bende daha once katılmıştım yıne katılmak ıstıyorum mumkun mu?
gelıyorum sevındım cabuk cevap geldıAyrilisin normalse katilirsin tabi canim.
2. Yakima beklerim.
1.takıma gel canım18 yaşındayım 174 boyunda 68 kiloyum. Hedefim 56. Kilo vermek için motivasyon ihtiyacım var. Yarışmaya katılabilir miyim
9. takima gel23 yaşındayım boyun 157cm kilo 71 55 e inmek istiyorum ve hiç bi diyeti kararlı devam edemedim motiwasyonnnn lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?