- 18 Aralık 2015
- 93
- 6.150
- 43
- 32
Tesekkurler9. takima gel
canım benım 3.takıma beklerızBende katilmak istiyom benide alin lutfen
Cok güldük ya....ben isterdim ama bu güzelliklere nasıl dayanıcam
1.takıma gel tanışalım canımİyi günler bende katılabilir miyim.doğum kilolarimi vermeye çalışıyorum 1 70 boyum şu an 85 kiloyum 75e düşmek istiyorum
1.takıma gel tanışalım canımbende 32 yaşındayım 1.60 boyum 65 kiloyum 55 e düşmek istiyorum. bende katılmak istiyorum..
1.takıma gel tanışalım canımmerhaba ben 21 yaşındayım 170 boyum ve 72 kiloyum. 58 kiloya düşmek istiyorum. Bir gruba katılmak istiyorum
tamam1.takıma gel tanışalım canım
9. Takıma gel tanisalimMerhabalarrr bende kendimi sizlerle gaza getirerek zayıflamak istiyorum:) hangi gruba katılmalıyım acaba.. Yeni üye oldum da çok bilmiyorum:)
2. Takima beklerim canimMerhaba 22 yasindayim 67 kiloyum 5 6 yildir kilo vermeye calisiyorm eskidrn cok zayiftim ozellikle gobek bolgemde yaglanma var cok zayiflamaya calistim bir iki kilo vermekten baska birsey olmadi takim ruhuna ihtiyacim var
Merhaba bende katılmak istiyorum . Boyum 1.67 65 kiloyum hedefim önce 60 olmak sonra 57-56 . Benimde böyle birşeye ihtiyacım var. Takım ruhu :) Bana da yardımcı olcak takım hangisi acaba ?
9. Takıma gelebilirsinMerhaba bende katilmak istiyorum son zamanda cok kilo aldim guatirdan dolayi ama salivermek olmuyo biseyler olmasi lazim ve kayit oldum buraya neyapmam lazim hangi gruba girebilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?