Tam anlayamadim 7 mi 4 mu oldu simdi
9. takimda olur
Aralik ayi tam emin degilim ama 2014 yili o zaman cunku baya oldu takima giremedm de zaten sadece 1 gun yazabilmistim ama zaten uzun sure yazmayinca takimdan cikiliyodu herhalde ki ben hic yazamsdim eski msjlara nerden bakiliyor pek bilmiyorum hala 7. Takimda miyim yani ordan devam edebilirmiyim.Eski mesajlarina baktim da canim, 7. takima girmissin aralik ayinda. Ayrildin mi ne oldu?
Olur sevinirim çok9. takimda olur
GelOlur sevinirim çok
Canim Gel bizde hep tombisler var daha rahat edersinOlur sevinirim çok
1.takıma gel tanışalım canımMerhaba ben 36 yasında yım 90 kusur kilolardan ıki oglan anasıyım :) ılk hamileliğinden sonra bu gruplarla cok guzel kilolar vermiştim beni de kabul eder misiniz aranıza? ?
merhaba arkadaşlar bende kilo vermek istiyorum ama uzun zamandır motive olamıyorum ve erteleyip duruyorum
36 yaşındayım 2 çocuğum var
1.62 boyunda 68 kiloyum hedefim en az 60 olmak
daha önce 2 defa başarım ama koruyamadım
çalıştığım için gün içinde çok paylaşımda bulunamaya bilirim
beni bu halimle kabul edecek takım var mı ?
Kilon boyun kaç cnmmerhaba bende katılabilirmiyim 32 yaşındayım evliyim antalyadan yazıyorum
merhaba bende katılabilirmiyim 32 yaşındayım evliyim antalyadan yazıyorum
Kendi takımına haber verip değiştirebilirsin cnmTakimimizi degistirebiliyormuyuz
1.takıma gel tanışalım canım.Merhaba arkadaşlar. Bende şu doğum kilolarından kurtulmak istiyorum artık. Yarın başlıyorum. İnşallah devam ettirebilirim. Bana da destek olursanız çok sevinirim
9. takima Gel canimselam ben de dogum sonrası kilolarıyla başı dertte olanlardanım.37 yaşında 167cm boyunda ve 93 kiloyum.hayatımda ilk defa bu kilodayım ve birtürlü kilo vermek için gerekli motivasyonu sağlayamadım.bu kiloya çıkmadan önce pekçok diyetisyene gitmiş olan biri olarak diyetin mantığını ve sistemini kavramış durumdayım aslında.bir haftadır kendime bir motivasyon aracı arıyordum ki aklıma siz geldinizbir guruba dahil olmak ve artık hafta hafta kilolarımdan kurtulmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?