Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eski mesajlarina baktim da canim, 7. takima girmissin aralik ayinda. Ayrildin mi ne oldu?
Aralik ayi tam emin degilim ama 2014 yili o zaman cunku baya oldu takima giremedm de zaten sadece 1 gun yazabilmistim ama zaten uzun sure yazmayinca takimdan cikiliyodu herhalde ki ben hic yazamsdim eski msjlara nerden bakiliyor pek bilmiyorum hala 7. Takimda miyim yani ordan devam edebilirmiyim.

Merhaba ben 36 yasında yım 90 kusur kilolardan ıki oglan anasıyım :) ılk hamileliğinden sonra bu gruplarla cok guzel kilolar vermiştim beni de kabul eder misiniz aranıza? ?

merhaba arkadaşlar bende kilo vermek istiyorum ama uzun zamandır motive olamıyorum ve erteleyip duruyorum
36 yaşındayım 2 çocuğum var
1.62 boyunda 68 kiloyum hedefim en az 60 olmak
daha önce 2 defa başarım ama koruyamadım
çalıştığım için gün içinde çok paylaşımda bulunamaya bilirim

beni bu halimle kabul edecek takım var mı ?

4. takima gel buyur canim:)

.14.takimdayim simdi.kendime yeni takim ariyorum.

Merhaba arkadaşlar. Bende şu doğum kilolarından kurtulmak istiyorum artık. Yarın başlıyorum. İnşallah devam ettirebilirim. Bana da destek olursanız çok sevinirim

selam ben de dogum sonrası kilolarıyla başı dertte olanlardanım.37 yaşında 167cm boyunda ve 93 kiloyum.hayatımda ilk defa bu kilodayım ve birtürlü kilo vermek için gerekli motivasyonu sağlayamadım.bu kiloya çıkmadan önce pekçok diyetisyene gitmiş olan biri olarak diyetin mantığını ve sistemini kavramış durumdayım aslında.bir haftadır kendime bir motivasyon aracı arıyordum ki aklıma siz geldinizbir guruba dahil olmak ve artık hafta hafta kilolarımdan kurtulmak istiyorum.

9. takima Gel canim

kızlar merhaba
26 yaşındayım 1,63 boy 65 kg yum
55 olmak istiyorum beni de alın aranıza

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…