Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaslar ben de kilo vermek istiyorum hazirana kadar 25 kilo hedefim. Hangi gruba katılabilirim. Bana 80 90 kilo olanların olduğu bir grup lazım. 50 kilodan 45 e düşmek isteyenlerle yarışmak istemiyorum :)

Arkadaslar ben de kilo vermek istiyorum hazirana kadar 25 kilo hedefim. Hangi gruba katılabilirim. Bana 80 90 kilo olanların olduğu bir grup lazım. 50 kilodan 45 e düşmek isteyenlerle yarışmak istemiyorum :)
9. takima gel canim bekliyorum
tam aradigin grup

Merhaba kilo problemim doğumla beraber başladı. 57 kiloyken bi anda 63 oldum. Şu an 59.5 kiloyum 56 olmak istiyorum. Ama motivasyonum sıfır. Verdiğim 2-3 kiloyuda geri almak istemiyorum. Bu yüzden kurallı sistemli bir gruba katılmak istiyorum. En azından yememe konusunda sorumluluk olur .

canım vereceğin kilo çok az zaten iki hafta deneme süresi oluyor listelere girmeden verirsin ama motive olmak istersen 10. takıma gel buyur

Günaydin iyi seneler herkese daha önce 5.takimda yarismistim 409.etapta izine ayrilmistim o zaman verdigim kilolari simdi tekrar aldm malesef ki
80 kilo olanlarn agir bastigi ve motivasyonun yüksek oldugu takimlardan müsait olanina katilmak isterm

3.takıma gelebilirsin cnm

slm. Bende kendimi bildim bileli kilolular kervanındayım. yaşıtlarımdan 10- 15 kilo ilerdeyken aniden sınav zamanında bu rakam hızla arttı.Bir dönem diyetisyene giderek 91 kilodan 73 kiloya düştüm. Gerek sınav dönemleri gerekse kendimi düşünmemem benim yeniden kilo almama sebep oldu. Şimdi bir sevdiğim var ve ona kilo verebildiğimi ispatlamak istiyorum tabi ki sizin desteklerinizle. bu platforma katılma isteğim ise benim gbi kilo vermek isteyen arkadaşlarımdan destek alarak bu işi başarmak.Şu an 94 kiloyum 1 65 boyum. gruba dahil ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler...

1.takıma gel tanışalım.

ben de katılmak istiyorum 4.5 ay önce evlendim evlendiğimde 48-9 civarında seyrederken evlendikten sonra 55leri gördüm şuan tartılmaya korkuyorum 57 oldum mu acaba diye..hedefim 1.5 ay içinde 5 kilo vermek ve istikrarlı bi şekilde devam edebilmek. gören hamile sanıyor çok kötü hissediyorum acilen toparlanmam gerekiyor. daha önce böyle bir kilo verme taktiğine katılmamıştım motive etmesi açısından faydalı olacağını umut ediyorum..

3.takıma gel tanisalim cnm

Mrb kizlar bende takimlardan birisine girmek istiyorum 110 kiloyum daha once diyetlerle 72 kiloya kadar dustum ama birakinca 1 senede bu kiloya geldim tekrsrdan yapmak istiyorum ama tek basina cok zor burda birbirimize destek olarak daha kolay zayiflayabiliriz ins. Kiloma uygun bi gruba girmek istiyorum vermem gereken yaklasik 40 kilo var. Simdiden tesekkurler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…