- 7 Kasım 2013
- 848
- 414
- 83
9. takima gel canim bekliyorumArkadaslar ben de kilo vermek istiyorum hazirana kadar 25 kilo hedefim. Hangi gruba katılabilirim. Bana 80 90 kilo olanların olduğu bir grup lazım. 50 kilodan 45 e düşmek isteyenlerle yarışmak istemiyorum :)
Tamam canım geliyorum9. takima gel canim bekliyorum
tam aradigin grup
1.takıma gel tanışalım canımMerhaba 97 kiloyum 4 aylık bebeğim var ve bunalimdayimm.hazirana kadar 70 olmk istyrm.yardım lutfennn
canım vereceğin kilo çok az zaten iki hafta deneme süresi oluyor listelere girmeden verirsin ama motive olmak istersen 10. takıma gel buyurMerhaba kilo problemim doğumla beraber başladı. 57 kiloyken bi anda 63 oldum. Şu an 59.5 kiloyum 56 olmak istiyorum. Ama motivasyonum sıfır. Verdiğim 2-3 kiloyuda geri almak istemiyorum. Bu yüzden kurallı sistemli bir gruba katılmak istiyorum. En azından yememe konusunda sorumluluk olur .
kızlar bnmde 10 kilo fazlalık varrr
Günaydin iyi seneler herkese daha önce 5.takimda yarismistim 409.etapta izine ayrilmistim o zaman verdigim kilolari simdi tekrar aldm malesef ki
80 kilo olanlarn agir bastigi ve motivasyonun yüksek oldugu takimlardan müsait olanina katilmak isterm
Arkadaşlar,
Bizler takımlar kurduk ve her Cuma günü tartılarak en çok kilo veren üç takımı belirliyoruz.
Kilo probleminiz varsa, takım ruhu desteğine ihtiyaç duyuyorsanız ve katkıda bulunabilecekseniz sizleri de aramızda görmek istiyoruz.
Cuma Yarışmacısı olmak isteyenler lütfen bu topiğe, kilo bilgilerini ve kilo alma özgeçmişlerini içeren bir mesaj yazsınlar. Mesajlarınızın kapsamı, öncelik hakkı almanız için önemlidir.
Yeni üyeye ihtiyaç duyan takımların liderleri sizleri davet edecekler ve deneme süresi sonrasında, kesin üye olup olmayacağınıza karar verecekler. (Bu konuda yetkili olanlar takım liderleridir, konuyla ilgili bana özel mesaj lütfen atmayınız).
Ayrıca yarışmacı olmadan önce sistemin nasıl çalıştığını öğremek için aşağıdaki topiği okumanızda fayda var:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-zayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri.html
ıyilikler diliyorum.
1.takıma gel tanışalım.slm. Bende kendimi bildim bileli kilolular kervanındayım. yaşıtlarımdan 10- 15 kilo ilerdeyken aniden sınav zamanında bu rakam hızla arttı.Bir dönem diyetisyene giderek 91 kilodan 73 kiloya düştüm. Gerek sınav dönemleri gerekse kendimi düşünmemem benim yeniden kilo almama sebep oldu. Şimdi bir sevdiğim var ve ona kilo verebildiğimi ispatlamak istiyorum tabi ki sizin desteklerinizle. bu platforma katılma isteğim ise benim gbi kilo vermek isteyen arkadaşlarımdan destek alarak bu işi başarmak.Şu an 94 kiloyum 1 65 boyum. gruba dahil ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler...
ben de katılmak istiyorum 4.5 ay önce evlendim evlendiğimde 48-9 civarınd
a seyrederken evlendikten sonra 55leri gördüm şuan tartılmaya korkuyorum 57 oldum mu acaba diye..hedefim 1.5 ay içinde 5 kilo vermek ve istikrarlı bi şekilde devam edebilmek. gören hamile sanıyor çok kötü hissediyorum acilen toparlanmam gerekiyor. daha önce böyle bir kilo verme taktiğine katılmamıştım motive etmesi açısından faydalı olacağını umut ediyorum..
Tam anlayamadim 7 mi 4 mu oldu simdi
9. takimda olurTam anlayamadim 7 mi 4 mu oldu simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?