Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba ben de 27 yaşındayım, 77- 78 kiloyum. 1.70 boyundayım ve hedefim 58. Aranıza beni de alırsanız çok sevinirim, tek başına zor oluyor :)

merhaba, 29 yaşındayım 30 ekimden bu yana diyetisyen kontrolünde 8,5 kg verdim 70,5 dan 62,00 kg ma düştüm ama orada takıldım kaldım 157 boyum ve öncelikli hedefim 55 ve altında bir kiloya ulaşmak.

merhaba, 29 yaşındayım 30 ekimden bu yana diyetisyen kontrolünde 8,5 kg verdim 70,5 dan 62,00 kg ma düştüm ama orada takıldım kaldım 157 boyum ve öncelikli hedefim 55 ve altında bir kiloya ulaşmak.

3.takıma gel tanışalım cnm

iyi akşamlar, 26 yaşındayım 1 senedir evde oturuyorum ve yemeye o kadar alıştım ki kilo aldım. şmdi işe başlicam ve kilolarımdan kurtulmak istiyorum.tek başıma kaçkez denedim ama olmuyor.58 kilodan 70 e çıkmıştım.sonra akapuntur falan derken 64 oldum. 58 e tekrardan düşmek istiyorum.boyum 1.63

14. Takima gel tatlım

Merhabalar... siteye yeni geldim ve acil kilo vermem lazım ne yapmam lazım nerelere takılmam lazım

Iyi geceler kızlar bir an önce sağlıklı zayıflamak istyorum bir gruba katılabilir miyim 73 kgyim hedefim 55 inşallah

5 aralikta 77 kilo ile diyete basladim. Su an 72.5 kiloyum.
Son gunlerde motivasyonumu kaybetmeye basladim. Kilo kaybetme atesimi harlandiracak bir takim ariyorum.
Hedefim 58

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…