Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhabalar geçen yıl bir hırsla 18 kiloya yakın verdim fakat çoğunu geri aldım. şuan 67 kiloyum. 56 kiloyu görmüştüm oysa yazın. 173 boyum var hedef 55 kilo yaşım 17. umarım kısa sürede cevaplarsınız

3.takıma gel tanışalım cnm

Arkadaşlar hepinize merhaba. Diyete yeni başladım ben.boyum 1.62 kilom 72. Hedefim 55.Aranıza katılıp azimle diyetime devam etmek istiyorum.

arkadaşlar eylülde doğum yaptım 100 kiloyla yola başlayacağım karatay diyeti yapacağım yarın aranıza alır mısınız hedef 70 şimdilik

Arkadaşlar merhaba :) Ben de bu zayıflama gruplarına katılmak istiyorum, çünkü birbirimizi destekleyerek daha hızlı verebiliriz diye düşünüyorum.
Bu gruplar neye göre oluşturuluyor açıkçası bir fikrim yok.
Ben 1.62 boyundayım 74'ten 68'e düştüm ve hedefim 55-60 arası bir kilo.
2 ay sonrası için, içine girmem gereken çok hoş bir elbisem var!

Hoşgeldn canım 8. Takıma bekliyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...im-cuma-zayiflama-yarismasi.123779/page-11130

Merhabalar,
Ben de gruplara katılmak istiyorum. Kuralları elimden geldigince okumaya calıstım ancak eger ki bir gruba dahil olursam biraz daha bilgiye ihtiyacım var :)
1.73 boyunda ve 65 kiloyum. Hedefim 58'e düsmek. Mayıs ayında hamilelik düsündügüm icin bu zamana kadar istedigim kiloya düsebilirsem süper olacak

8. Takima gel tatlim

7 takımdan mezun olmustum 7 8 ay önce bazi olumsuz nedenlerden dolayi tekrardan kilo aldim zayiflamak istiyorum acaba hangi takim suan musait

Merhaba arkadaşlar,
Kasımda 92.4 ile başladım güncel kilom 78.0 . Hedefim 62. Boyum 1.65 . Kendi çapımda diyet + spor yapıyorum, günlüğüme de yazıyorum ama tek başına pek ilerlemiyor. Hangi takıma gireyim pek bilemedim şimdi. Motivasyonumu yüksek tutacak, iyi-kötü eleştiri yapacak takım arkadaşlarım olsun istiyorum .

14. Takima gel tatlim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…