Bendee katilabilir miyiiimm14. Takima gel tatlim
Gel canim 14. TakimaBendee katilabilir miyiiimm
Kızlar bnde zayiflamak istiyorum bnide araniza alirmisiniz
2. takıma beklerim canım65 kiloydum. 50 kiloya dusmustum. Tekrar 55 kiloya ciktim. Hayatim boyunca hep etine dolgun basenli bir kiz oldum. Su bir ayda fazlaliklarimdan kurtulmak isfiyorum. Pazartesi bende sizinle baslamk istiyorum. Ama hicbir grup cagirmadi beni :)
Tamamdir o zaman pazartesiden itibaren sizinleyiiim. Tesekkur ederiiiiimmmmmm :)2. takıma beklerim canım
14. Takima gel tatlimmmmkızlar merhaba...daha önce 70ler grubunda 8 kilo vermiştim..
3 sene kadar oluyor. o hesabımla giremedim buraya unuttum.
şu an 88 kiloyum maalesef ve çok azimliyim takıma girmek istiyorum
Merhaba arkadaşlar lar geçen yıl 90 kilo ile diyete başlamıştım.75 kiloya kadar düştüm ama yine ipin ucunu kaçırdım suan 78 kiloyum....takıma girmek istiyorum
14. Takima gel tatlim herkes kendi istediği diyeti uygulayabilirMerhaba 78.9 kiloyum. Aslında 4. takımla yarıştaydım fakat diyet listemi değiştirip sıvı diyeti ya da yoğurt diyeti gibi bir diyet uygulamaya karar verdim. Uygulayacağım diyetle birlikte beni kabul edebilecek bir takım var mı?
Merhaba :) Daha once buralardaydim fakat uzun sure yoktum hayat telasi malum...Bu sure icerisinde cok fazla kilo aldimSuan kilom 73.2 ilk defa bu rakamlari gordum 7 li ilk defa oldum Son bir yil icerisinde yasadigim seylerden dolayi hic dikkat etmedim.Bugun itibariyle baslamaya karar verdim.Ama motive eksikligi cok buyuk.O yuzden tekrar döndüm buraya.Hangi takima girebilirim acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?