- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
1.takıma gel tanışalım canım.Bende katılmak istiyorum aranıza kızlar :)
Tamam geliyorum canım :)1.takıma gel tanışalım canım.
Merhaba,
Başaranların hikayesini okuyunca günlerdir aradığım şeyi bulduğumu anladım. Boyum 166 kilom 64, doğumdan sonra hiç kilo veremedim. Eski kiloma, sağlıklı fit görünümüme kavuşmak istiyorum. Ben de katılmak istiyorum aranıza.
merhabalarr.
boy 160 kilo 85
2 ayda 70 kilo olmak... olabilirmiyim sence_ onu bile düşünemiyorum
Bende kilo vermek ve takımlara katılmak istiyorum . Geçen sene eylül ayında 76 kilodan 69 a düşmüştüm şimdi yine 69 dan 1 senede 82 ye çıktım . geçen sene 69 ken bu sene 82 olmak gerçekten çok üzücü 1 senede 13 kilo nasıl alabildim kendime şaşıyorum . Gerçekten aynaya bakmak bile istemiyorum . hep zayıf olmanın hayalini kurdum 69 ken buna çok yaklaşmştm hedefim hep 65 olmak . ama 69 ken hastalandım ve yoğun bakmda yattım sürekli kan alındı ve o yüzden hep çok acıktım hastaneden çıktığımda 72 kilo olmuştum 1 2 ay sonrada evlendim ve evlenene kdr da 4 kilo daha alıp 76 ya geri dönmüştüm emeklerim çöpe gitmişti . evlendikten sonrada 6 kilo daha alıp 82 oldum . tartıda bu rakamı görünce kendi kendime ben ne yapacağım demeye başladım hatta bu kilomu bile bile böyle dvam ettim bir türlü zihnimi hazır edemedim diyete . Çikolataya bayılıyorum o olmadan dayanamıyorum duramıyorum . Yediğim zamanda bi tane değil günde 2 3 tane yiyorum . Sonrada çok kilo alıyorum . Kısaca sonunda diyete başladım ve çarşamba gününden beri şükür ki hiç bozmadan çok güzel bi şekilde diyetime devam ediyorum. yürüyüşün çok işe yaradığını iyi biliyorum ama bizim burası çok yokuş yürüyüş alanı aşağıda . yürüdükten sonra dinlensemde yokuşta bayılcak gibi oluyorum ve başım dönüyor nefesim kesiliyo kalbim çok hızlı çarrpıyor o yüzden yürüyüşe gidemiyorum . gitmek de istemiyorum yokuş yüzünden .belime ve göbek çevreme biberiye yağı sürüp poşetle sarıp korsemi giyiyorum ve evde hergünn zumba yapmaya başladım . yeni birşey buldum leslie diye onu yapıyorum 45 dakika boyunca ardındanda 10 15 dakka zumba açıyorum ardındanda 10 dkka filan egzersiz yapıyorum hergün . İnşallah işe yarar çarşamba günü tartıda göreceğim sonuçları . yediklerimede çok dikkat ediyorum . Çok dayanamadığım zaman sıcak çikolata içiyorum 77 kalori sanırsam biraz metabolizmayı hızlandırıyormuş haftada 2 kez içme hakkı tanıdım kendime :)
Çok uzun oldu . Kısaca boyum 175 kilom 81.700 ( 82 diyorum artık ) Hedefim 65 . Ama ilk hedefim 79'a inmek ardından 75 ardından 69 vve ardından 65 .
4. takima gel buyur canim:)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...kim-cuma-zayiflama-yarismasi.38578/page-17571
4. takima bekleriz canim :)Merhabalar. Ciddi anlamda kilo vermek istiyorum. Şu anki kilom 78. Hedef kilom ise 61-62. Bu amaçla daha önce de burada bir ay katılım sağlayıp 3kg vermiştim bir kaç yıl önce. Sonra hamilelik emzirme derken şimdiye kaldı. Bir takıma katılmak istiyorum :)
4.takima bekleriz canim:)Merhabalar. Boyum 1.63 mkilom 60. Cuma yarışmalarına katılmak istiyorum. Hedef olarak 50 kg olmak istiyorum.
2.takıma beklerizmerhaba boyum 1.75 76 kiloyum yarışmaya katılmak isityorum hedef 70 :)
geliyorum :)2.takıma bekleriz
2.takıma beklerizmerhabalar bende zayıflamak ısteyenlerdenım.dıyetısyenede gıttım ama tek basına zor oluyor.bnde bı gruba ıstıyorum ama nasıl olcak.benı bılgılendırecek olan bı arkadas varmı.?
o grubu nasıl bulucam pekı2.takıma bekleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?