Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhaba. 170 boyundayım, bu aralar hızlı bir şekilde kilo aldım, yumurtalıklarımda kistler var çünkü, t69 kilo oldum, tekrar 59lara inmek istiyorum

Merhaba bende aranıza katılmak istiyorum biliyorum önümde çok uzun bir yol var fakat bu yol da yanımda birbirimize destek olacağımız arkadaslara ihtiyacım var 24 yaşındayım 6 aylık bebisim var suan 1.68 boy ve 87 kiloyum öyle mutsuzum ki hicbir giydiğimi kendime yakıştiramiyorum ( ki deli gibi kiyafet meraklisi biri olarak bu durum cok zor ) hedefim 57 kilo imkansız gibi geliyor kulağa ama ben azim ettim basaracagim sadece beni motive edecek arkadaslar istiyorum yasadigim sehirde hic kimsem yok yapayalnizim bir spor salonuna yazilcam en yakin zamanda kimi zaman yorulcam kimi zaman umutsuzluğa kapilacagim fakat vazgecmiycegim

canım buyur gel 6.takıma bekliyoruz. hiç canını sıkma birlikte çok güzel kilolar veririz.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ama-yarismasi.143241/page-13158#post-44785129

Bende katılmak istiyorum canım 174 boyundayım 74.4 kiloyum 17 yaşındayım ve şimdiye kadar hep kiloluydum ben artik zayıf olmak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…