Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalar benm hikayem de herkesin ki gibi tanidk bildik hikayelerden. Lisedeyken cok zayif degildim cok kilolu da degildim lisedir ergenliktir gelisme cagidir deyip yedim. Universitede de duzensiz yedim. İs hayati derken kilolar sanki kisiligim mis gibi ustume yapisti kaldi. Evlilik dogum derken suan 84 kiloyum ve bi yerden baslamak istiyorum. Kendimce dikkat ediyorum ama takim ruhuyla sanki daha iyi olur diye dusunuyorum. Benide araniza alir misinz

7.takıma gel tatlım.

Merhaba 3.5 ay önce doğum yaptım 87 ile doğuma girdim çıktığımda hala ayniydim bir hafta sonra 83 e düştüm ve su an hala 83 82 arası gidip geliyorum hiç bir kiyafetim olmuyor ve kendimi çok çirkin hissediyorum burada yol arkadaşları edinip birlikte Zayıflamak istiyorum

4. takima gel buyur gulum:)

Merhaba 48 yaşındayım, 166 boyunda ve 67 kg ölçülerim.Sıklıkla diyet yaparım,62 kilolara gelip tekrar 70 kere doğru zorlarım.Artık kalıcı olarak 58 esabitlemek istiyorum.En büyük sıkıntım akşam mesai dönüşü evde anlamsızca midemi doldurmak .Çünkü aç olmasam bile tıkınıyorum resmen.Yoğun çalışıyorum .Genellikle diyetisyen arkadaşların önerdiği listeler ekmek oranları yüksek olduğu için bana çok uymasada biryere bağlı olup hesap verme psikolojisiyle kilo vermeme yardımcı oluyor.O yüzden sizlerinde motivasyon anlamında bana çok yararınız olacaktır.

1.takıma gelin tanışalım...

selam;bana da yardım ederseniz çok sevinirim.boyum 1.58 cm kilom 58 kg.en az 10 kg vermek istiyorum.teşekkürler.

Merhaba ben su anda 61.1 kiloyum 1.64 boyum hikayemi anlatayım...

5 ay önce çok zor.bir doğum yaptım 1 ay hastanede yattım ve o bir ay boyunca doğum sancısıni en üst seviyede hissetmeme ve dogurmama az kalmasına rağmen doktorlar zorla içerde tuttular hastaneye geldiğimde sancilarim 5 dk bire inmişti bana verdikleri ilaç vücudumda alerji yaptı her gün verdikleri serum vücudumun heryerinde birikti yemek yiyememe rağmen 1 ayda 30 kilo en az daha vücuduma girdi... ben ortalama 100 kilo ile doğum yaptım eve geldiğim de 80 kiloydum iştahın yoktu ve sütüm olsun diye sıvı tuketiyordum tiksinerek 10 kilo birden gitti sonra.65 e indiim. Ve orda çakılı kaldım derken spora başladım su anda 61.1 kg oldum ama eski kiyafetlerime girmem için en çok 52 olmam gerek fakat ben kızken olduğum 48 kiloyu olmak istiyorum o bana daha çok yakışıyor bence ... eşim görevde ben annemde kalıyorum en az 3 hafta daha kalıcam... kendi evimde daha rahat rejim yaparım ama burdada elimden geleni yapıyorum .. lafı çok uzattım beni arasına alan bi grup varmı

7. takıma beklerim canım

Herkese iyi aksamlar arkadaslar..
Ben 165 cm boyunda 78-80 kilo arasinda surekkli degisen biriyim. 21 yasindayim ve bir bucuk yaasinda oglum var dogumdann snra iyice saldim keendiimi ve kilolarimi veremedim. Aslinda istersem zayiflayabiliyorum fakat bir sure sonra sklip birakiyorum o yuzden rekabet ve yarismaya katilaraak kendimi motive edip sonuna kadar gitmek istiyorum. Esimin yanina yakisan biri olmakk aynalara fotograflara kusmemek istiyorum. Sizlerinde yardimini bekliyorum bana uygun grup hangisi acaba ?

1.takıma gel tanışalım canım

Beni de bir gruba alın lütfen
Cabalıyorum ama olmuyor 2 veriyorum 3 alıyorum
Boy 1.65 kilom 67 idi 64 e düştüm.
Geçen sene bu zamanlar 57-58 kiloydum
Hedef bu sefer 55

Merhabalar sırf zayıflamak adına katildim foruma.
Adim Yeliz 28 yaşındayım 88 kiloyum , 19 aylık bir oğlum var. 70 e kadar düşmek istiyorum. Ve düzenli olan bir gruba girmek isterim.
Yediklerime dikkat ediyorum , ekmek hamur işini komple bıraktım.
Günde 15 dk zumba , 15 dk leslie yapiyorym.
Düzenli 3 lt ye yakin sıvı tüketiyorum.

1.takıma gel tanışalım canım

Mayısa kadar 15 kilo vermek üzere daha önce gruplarda yarışmış ancak en son grubumu 74 kiloyla bırakıp bugün 82 kilo olarak tekrar yarışmaya katılmak istiyorum hadi bismillah

selam bayanlar bende daha önce kalori sayımı yöntemiyle 12 kilo verdim .. Sonra nasıl olduydsa yavaş yavaş aldım ve diyet yapıcam dedikçe kilo almam arttı ben bir türlü diyete başlayamadım... Dedim ki kendime yine kk takviyesi lazım bana ve buradayım 67 yim suanda boyum 163 hedef kilom 57 .. yarışmya katılmak istiyorum bir yarışın içinde olursam sorumluluk söz konusu olduğundan hırs yaparım ve zayıflarım inşallah..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…