Canın 7. Takıma gelMayısa kadar 15 kilo vermek üzere daha önce gruplarda yarışmış ancak en son grubumu 74 kiloyla bırakıp bugün 82 kilo olarak tekrar yarışmaya katılmak istiyorum hadi bismillah
Canım 7. Takıma gelselam bayanlar bende daha önce kalori sayımı yöntemiyle 12 kilo verdim .. Sonra nasıl olduydsa yavaş yavaş aldım ve diyet yapıcam dedikçe kilo almam arttı ben bir türlü diyete başlayamadım... Dedim ki kendime yine kk takviyesi lazım bana ve buradayım 67 yim suanda boyum 163 hedef kilom 57 .. yarışmya katılmak istiyorum bir yarışın içinde olursam sorumluluk söz konusu olduğundan hırs yaparım ve zayıflarım inşallah..
Muhlama güzeli niye eski takımına gelmiyorsunMayısa kadar 15 kilo vermek üzere daha önce gruplarda yarışmış ancak en son grubumu 74 kiloyla bırakıp bugün 82 kilo olarak tekrar yarışmaya katılmak istiyorum hadi bismillah
Ayy yüzüm yok aeben abla. Ağustos ayında uğradım bir hafta 78 kiloyla Allahtan guruba girmeden geri çıktım oldum 82 kiloMuhlama güzeli niye eski takımına gelmiyorsun.
8. Takima gel tatlimMerhaba beni de takima alan olur mu ki
163 boy 101 kiloyum
Takımda kaptanda değişti seumum seni tanıyan belki bir ben varımAyy yüzüm yok aeben abla. Ağustos ayında uğradım bir hafta 78 kiloyla Allahtan guruba girmeden geri çıktım oldum 82 kilo
10.takıma gel canimmerhabalar boyum 1.60 kilom 72 grubunda yer olan varsa katılmak isterim
7. Takıma buyur saimemerhabalar boyum 1.60 kilom 72 grubunda yer olan varsa katılmak isterim
Aynı anda şeyetmişim eriğim10.takıma gel canim
Saniye farkıAynı anda şeyetmişim eriğim
İvitSaniye farkı
geliyorum o zamanSaniye farkı
8 takima gel tatlimmmmMerhaba kızlar boyum 1.63 kilom 68 gruba katılmak istiyorum adım su
Tamam canım geluyorim8 takima gel tatlimmmm♥♥♥
Ben de ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?