Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Pardon şimdiki kg yazmamisim 70 kg yim.boyum 1.68.Yaşım 35.Nisan 11 é kadar 15 kg vermek yeni yaşımı daha sağlıklı daha zayıf karşılamak istiyorum

Pardon şimdiki kg yazmamisim 70 kg yim.boyum 1.68.Yaşım 35.Nisan 11 é kadar 15 kg vermek yeni yaşımı daha sağlıklı daha zayıf karşılamak istiyorum
8. Takıma bekliyoruz canım

Merhaba 170 bıyunda 68 kiloyum, yağ oranım baya yüksek çıktı o yüzden kilo vermem gerek

Merhaba çocuklugumdan beri çok zayıf biri degildim hep kilolar ile başım dertteydi,üç beş kilo alır verirdim,takii evlenene kadar 58 kilo ile evlendim boyum 1.65 doğum kontrol hapı kullandım 10 kilo aldım üzerine hamile kaldım 84 kilo ile doğum yaptım doğum Yapalı 6 ay oldu sadece 6 kilo verebildim
Kendimi çok kötü hissediyorum,spora gidemiyorum bebeğim küçük ve bırakabilecegim hiç kimse yok
Motivasyona ihtiyacım var,
Lütfen yardımcı olurmusunuz beni de gruba dahil ederek

Canım 7. Takima gel

Merhabalar :) 2014 Ağustos ayında 1.55 boyunda 76 kiloydum 6 ayda 64 kiloya düştüm. Amacım 55-56 kilo olmaktı, hala da öyle. Ama ne yazık ki sadece Eylül 2015'e kadar bu kiloda kaldım. Sonrasında ise kilo almaya başladım. Şimdi 68 kiloyum, yalnız başıma hedefime ulaşamayacağımı hissediyorum. Bir grubun içinde olursam birlikteliğin getirdiği sorumlulukla bu sefer 56 kiloya inebilirim gibi geliyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

7.takıma gel tanisalim tatlım.

merhaba.ben 1983 doğumluyum.çalışan bir bayanım.biri 15 biri 5 yaşında iki kızım var.1.70 boyundayım.bu sabah itibariyle 71.2 kiloyum.eğer hesap vereceğim birileri varsa irademe sahip olmak daha kolay oluyor.şimdilik hedefim 65 kilo olmak.sonrasında 60 inşaallah.hemen bir takıma girmeyi çok isterim.iş yerindede evdede internetim olduğu için sıklıkla mesajlaşabiliriz.

8. takıma bekleriz canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…