Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhaba kızlar tüp bebek denemsi sonucunda 3.800 kilo aldım
boyum 150
belim ince fakat basenim oldukça geniş 100cm

ilk tarti :20/01 =58,800
26/01=57,500
05/02=56,900
sanırım kilo verme hızım yavaşladı diyete başlamışken de 49 olana kadar devam etmek istiyorum
kepekli ekmek yiyorum günde 3 dilim
sabah
1 haşlanmış yumurta domates 3 zeytin
ara öğünde 1 adet elma
öğle ne yemek varsa 3 kaşık
ara form kraker
akşam sebze yemeği yada salata
bide bol su içiyorum sizce hızlandırmak için neler yapmalıyım bu arada dahada düzenli olsun diye gruba girmek istiyorum

1.takıma gel tanışalım canım

:1hug:gel gel başımın tatlı belası ....:1hug: yanlız senden önce çagırdıgım hatunlar gelirlerse kısma bana emi. gerçi listede olmanda şart deyil aramızda olup katılımda bulunman için ..:1hug:

Merhaba güzel bayanlar, ben bu forumu uzaktan takip edenlerden(d)im, kilolarımla benim de başım dertte tek başıma kilo vermekten ziyade takım yada grupla motive olmak daha mantıklı hem de disiplinli olur diye düşünerek üye oldum, varmı beni aranıza kabul etmek isteyen boy 1.70 kilom 67.5

7. Takıma gel canım konuşalım .

Merhaba pamuk şeker
Takımlaramı katılmak istiyorsun ?

Merhaba hanım lar çok kötü tüm her yemekten sonra pişman oluyor um 1.63 boyun 32 yaşındayım ve 70 kiloya ulaştım yaza kadar 60 olmam lazım giyinemiyorum çok üzülüyorum beni guruplarin birine almanızı istiyorum şart landim basaracagim

Merhaba arkadaşlar bu yaz düğünüm olacak. Benim ise boyum 160 kilom 72 gerçekten çok mutsuzum. Hergün diyet yapacağım diye başlayıp içimde zerre istek bulamıyorum. Ayrıca çalıştığım için tüm gün masa başındayım ve öğle arası genelde ofise yemek istediğim için ne yiyebilirim çözemiyorum. Yani bugün bir yiyecek bulsam tam diyetlik , hergün aynı şey de yenilmediğinden 2 gün sonra kaşarlı kıymalı pide yerken bulabiliyorum kendimi. Spora gelince sabah zaten işe gitmek için 7.30 uyanıyorum spor yapmak istersem en geç 6.00 da uyanmalıyım tam bir kabus o alarm 6.00 dan 7.30 a kadar her 10dk da bir çalıyor. Akşam spor yapmak istediğimde ise zaten 19.00 a kadar dışardayım 20.00 ancak yemek yiyebiliyorum yemek hazırlama , yeme ve sofrayı toplama derken saat 21.00 belki daha fazla oluyor. O saatten sonra da yemek yemenin verdiği ağırlıkla koltuktan kalkamıyorum. Çok ümitsiz göründüğümün farkındayım fakat bugün kesin kararlıyım dukan diyetini araştırdım ve onu uygulamayı düşünüyorum. Eğer bir grubum da olursa beni anlayabilecek ve motive olmamı sağlayacak bu defa başaracağımı biliyorum. Kendimi bu kadar uzun anlattıktan sonra beni grubuna almak isteyen var mı acaba?

Sıkıntı hep aynı nasıl cozeriz bilmiyorum offff

7. Takıma gel konuşalım

Merhaba ben burcu 1.63 boyunda 56 kiloyum 50 kilo olmak istiyorum . 21 yaşındayım. 6 sene önce 55 kiloydum sonra her sene git gide kilo aldim bir sonraki sene 60 bir sonraki sene 63 tam sınav dönemimdede 70 i gördüm üniverste 1 de 67 yazdan sonra ne oldu nasil oldu bilmeden diyetlede beraber 6 ay gibi bir surede 53 kiloya düstüm simdi tekrar kilo aliyorum sanrim kendimi frenlemem lazım . Benide münasip gördüğünüz bir gruba alir misiniz ? 2 ayda 50 kilo olmak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…