- 5 Şubat 2016
- 20
- 24
- 38
- 28
5. takıma bekleriz canımMerhaba ben Aslı
19 yaşındayım 160 boy 65 kiloyum
ideal kilom 50
bende 50 kilo olmak istiyorum inşallah. Malesef yemek yemeyi hobi haline getirdiğim için kiloluyum Beni de gruplarınızdan birine alabilir misiniz acaba ☺
rilecek kilon çok az ama motivasyon amaçlı 5. takıma beklerizMerhaba ben burcu 1.63 boyunda 56 kiloyum 50 kilo olmak istiyorum . 21 yaşındayım. 6 sene önce 55 kiloydum sonra her sene git gide kilo aldim bir sonraki sene 60 bir sonraki sene 63 tam sınav dönemimdede 70 i gördüm üniverste 1 de 67 yazdan sonra ne oldu nasil oldu bilmeden diyetlede beraber 6 ay gibi bir surede 53 kiloya düstüm simdi tekrar kilo aliyorum sanrim kendimi frenlemem lazım . Benide münasip gördüğünüz bir gruba alir misiniz ? 2 ayda 50 kilo olmak istiyorum
10.takıma gel canımSevgili arkadaşlar
Ben de aranızda olmak istiyorum.
1.64 boyum 65 kiloyum. 30 yasindayim.Hamilelik kilolarimi doğumdan sonra vermiştim halbuki.hem de bişey yapmadan kendi kendine gitmişti. Ama ondan sonra birden yavaş yavaş kilo almaya başladım 1.5 yıldır 63 65 gidip geliyorum. Artık yeter
57 hedefim.
69bilgilerini
Canım sadece kilo bildirmiyorsun bir takıma katılıp süreklilik sağlıyordu boyun kaç kaç kgsun hedefin neSlm bende varım şuan 69 kilom cuma yazarım
1.takıma gel tanışalım canımMerhaba...Bende bu maratona ,103.4 kilo ile vaşladım...diyeyisyen yardım7 alıyorum...bundan 3 4 ay önce kendim birşeyler yapmaya başlamıştım ancak sanırım motivasyonum tam değildi...ancak bu defa sonuç alıyorum...:) tam 3 hafta oldu başlayalı ve tesadüf çok güzelki cuma günleri diyetisyeninle gmrüşüyorum.....buda bit işaret sanırım :) şuanki kilom 97.4 yani 6 kilo verdim....ve aranıza katılmayı çok isterim....hayatımdaki pek çok şeye siş baştan diyorum ve sırada bedenim var....bu arada boyum 1.78 ve 35 yaşındayım....sizlerle daha başarılı olacağımı düşünüyorum....benide gruplarına kabul ederseniz çok sevinirim....sağlıklı günler dilerim.....
7.takıma gel tanisalimMerhaba.
Boyum1.60 kilom 70. 6.5 ay once dogum yaptim. bu süreçte 87 kilodan 69 a kadar dustum. Ama son iki aydir motivasyonum iyice dustu ve ben tatli krizlerine yenik düşerek yine 70 e ciktim. Hedefim 58 olmak. Iyi bir takim arkadasiyim bence :)) Beni de araniza alirsaniz cok sevinirim. :)
Hemen geliyorum :)7.takıma gel tanisalim
1.takıma gel tanışalım canımSlm hanimlar
Yine ve yeniden ben
Eskiler belki beni hatirlar (2013-2014) yillari arasinda 9. Takim kaptanligini yapmistim ..malesef verdigim tüm kilolarimi geri alarak döndüm
Eşimin baskısı (ye ye diye) ona göre yememekten hasta oldum hareketsiz yaşam vs.. aslinda simdi kendimi daha yorgun ve yaşlı hissediyorum...
Bir süre once kendime günlük actim ama devamini saglayamadim tekrardan bi grupla ilerlemek en iyi yol diye düşündüm
Şöyle beni hizaya sokacak bir grupla ilerlemek istiyorum efenim
Sahalara tekrardan hoşgeldin buse kaptanım, 2. takıma da beklerimSlm hanimlar
Yine ve yeniden ben
Eskiler belki beni hatirlar (2013-2014) yillari arasinda 9. Takim kaptanligini yapmistim ..malesef verdigim tüm kilolarimi geri alarak döndüm
Eşimin baskısı (ye ye diye) ona göre yememekten hasta oldum hareketsiz yaşam vs.. aslinda simdi kendimi daha yorgun ve yaşlı hissediyorum...
Bir süre once kendime günlük actim ama devamini saglayamadim tekrardan bi grupla ilerlemek en iyi yol diye düşündüm
Şöyle beni hizaya sokacak bir grupla ilerlemek istiyorum efenim
Hoş bulduk akrepcim Gelirim tabi canim desteginize ihtiyacim varSahalara tekrardan hoşgeldin buse kaptanım, 2. takıma da beklerim
5. takıma gel canım :)kimse kabul etmeyecek mi beni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?