Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhaba arkadaşlar 31 yaşındayım ve maalesef tombiğim..
10 yaşımdan itibaren hep kiloluydum . 4,5 kilo dünyaya gelmişim. Annem ne yazık ki bana hamile kaldığında ilk gittiği doktor rahimde kist görüyorum demiş ve 6 tane iğne vermiş annem bu iğneleri olmuş ve ben o iğnelerin yan etkisinden dolayı doğuştan idrar kesemde delikle dünyaya gelmişim .9 yaşıma kadar hastalığım nedeniyle kilo alamadım ancak bana hastalığımın teşhisi 7 yaşımdayken konuldu.. asıl rahatsızlığıma kadar kalpten tutunda bir dünya abuk teşhis bile konulmuş.. 4 yaşımda idrarımdan kan gelmesinden dolayı apar topar hastaneye götürdüklerinde doktor babama ''kızınız erken ergenliğe girmiş'' demiş düşünün.(babamın doktoru dava ettiğini söyleyeyim.)
bir dünya abuk tedavi ,ameliyat ve sonunda 6 adet kortizon iğnesiyle o dönemleri atlattım şükür.Sağlığım tamamen yerine geldi.Ancak kilom hatıra kaldı ..
ara ara kilo verdim üniversitede 65 kiloya kadar inebildim ancak daha sonra iş hayatı,evlilik derken 95 kiloya kadar çıktım .
şuan 90 küsürüm ama sizinde desteklerinizle sağlıklı bir kiloya inmek istiyorum .. beni de aranıza alırsanız çokk ama çoookkkk mutlu olurum .

kilom : 90.600
boyum: 1.69

5. takıma bekleriz canım

Merhabalar. 165 cm boyunda 66 kilo civarındayım. Klasik doğum sonrası kilosu diyeceğim ama öyle oldu ki artık kalıcı hale geldi. Kızım 5 yaşında. Ve ben hala 7-8 kilo fazlayım. İlk başlarda fazla takmadım, ne zaman istesem kilo verebilirim sandım. Aslında gerçekten de biraz dikkat etsem veriyorum. Bunun güveniyle baya rahat davrandım başlarda. Ancak zaman geçtikçe artık kilo vermenin benim için ne kadar zorlaştığını gördüm. Mesele metabolizma yavaşlığı, tiroit vb. değil. Hala biraz dikkat ettiğimde kilo verebiliyorum.

Ancak sorun şu ki; artık yememi kontrol edemiyorum. Birkaç gün dikkat etsem hemen ardından abartıyorum. Abartınca koyveriyorum. Tekrar başlayana kadar, hatta bazen canım istemese de yemeye devam ediyorum.Sürekli diyete başlayacağımı düşünüp, o zamana kadar yiyorum. Sonra başa dönüyorum, diyete başlıyorum. Aynı döngü tekrarlanıp duruyor.

Çok yoruldum ve çok sıkıldım.

Kararlıysan 7. Takıma bekleriz

Merhaba kızlaar :) 20 yaşındayım, öğrenciyim. Kendimce orta hal bi kiloda takılırken, zamanla daha fazla şey yediğimi, abur cubur çikolata bağımlısı haline geldiğimi gördüm. Hem sağlık hem gittikçe kilo almam nedeniyle korktum, kesin kararla vermek istiyorum bu sefer inşallah. 1.68 boyunda, 60 kiloyum. 54'e inip kilomu sabitlemek istiyorum.
Maalesef tek başıma motive olamayıp diyeti bozuyorum, beraber yapacağımıza inancım sonsuz beni de alırsanız grubunuzaa

Mrb arkadaslar ben 1 65 boyunca 29 yasinda 3 cocuk annesiyim. Ekim 2015 sıkı bi diyetle 82 kilodan kasim sonunda kadar 10 kilo verdim. Sonra diyeti biraktim. dikkat ederek 2 kilo daha verdim.ama kisa zamanda iki kiloyu geri aldim.hedefim 65 olmak belki yarismalara girersem daha hizli verebilirim diye araniza katilmak istiyorum

4. takima gel buyur guzelim:)

Madem kar verdin bizdende destek
7. Takıma gel

Merhaba bende katilabilirmiyim ben aslinda 60_65aralarinda gidip geliyordum yani yazin 60 kisin 65 olup yazin yine verup 60larda oluyordum taki gecen yaza kadar yazin iyiydi ama kisin 5 kilo yerine 20kilo alinca yani cildirdim tabbi sigarayida birakmistim o dönemde sigaradan geldigini düsünerek tekrar basladim ama veremedim hata dahada aliyordum doktora gittim ve guatirim varmis o yüzden aliyormussum haplari vucut kaldirmadi kulanamadim ama bisekilde zorda olsa kilo vermem lazim sagligim icin benide alirmissiniz kizlar araniza hedefim öncelikte 68 sonrasinda olursa ins 65-60 yavas yavas bakalim daha kiloma bakamadim tartimda bi sorun var ama 85 falan varimdir

7. Takıma gel tanisalim canım

selam , canım arkadaş 7. takıma geldi sanırım mesajları karıştırdı ,şimdi fark ettim . bi üye borcumuz olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…