14. Takima gel tatlımmrh bende sizlere katılmak ıstıyorum. boyum 1,70 kılom 76 aslında 80 e daynmıstım ama uc hftadr dytteyım 4 kıloyu attım sukurler olsun. bundan sonrakı yoluma sızınle devam etmek ıstıyorum benıde kabul edersenız. eskı kıloma gerı dönmek ıstıyorum.(62 kıloydum Hatay dan Şırnak a tasndıgımda) e malum buraların durumunu tvlerden ızlıosunuzdur cok fazla sosyal aktıvıte dısrı çıkma sansı olmayınca kendımı yemeğe verdım. artık cok uzuluyorum halıme ve kesın kararlıyım sızınle yoluma devm edersem moral motıvasyonum dustugunde sızlerden destek alabılırım. eger gruplrda yer varsa benı de alabılır mısınız?
14. takima gel canimmMerhaba arkadaslar bende aranıza katılmak istiyorum 1 63 boyunda 68 kiloyum 63 kiloyla hamile kaldım 85 kiloyla doğum yaptım eve geldiğimde 80 kiloydum emzirerek ve dikkat ederek 68 kiloya düştüm emzirmeyi bıraktıktan sonra 72 kiloya çıktım diyetisyene gittim ve 3 buçuk ayda 61 kiloya indim ama koruyamadım 68 kiloyum şuan 55 kiloya düşmek istiyorum bunun için sizlerin desteğine ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim...
1.takıma gel tanışalım canımBende yarışmaya katilmak istiyorum iki gündür diyet spor yapıyorum . 168 boym 76 kiloyum
7.takıma gel tanisalim canımevlenmeden önce 66 kiloydu edendir gebelik doğum aman süt kesilmesi derken suan 91 kiloyu acil zayıflama lazım aynalar kendime kuşum boy 163 kilo91 diyete başlayıp sonunu getirmeden bitirmeyecegim cvp inizi bekliyorum
3, takıma gel cnmmerhaba, benimde vermem gereken 9 kilo civarı var. çok kararlıyım yaz gelmeden bu işi çözeceğim yardımcı olup takım desteği veren olursa çok sevinirim
14. Takima gel tatlim ♡♡♡merhaba, benimde vermem gereken 9 kilo civarı var. çok kararlıyım yaz gelmeden bu işi çözeceğim yardımcı olup takım desteği veren olursa çok sevinirim
Öncelik senin3, takıma gel cnm
Canım kurallara göre ne yapılması gerekiyor gel bir takıma tanışalım bakalım öğrenelimMerhaba aslında yarış takımlarına katılmıştım ama kendi isteğimle ayrıldım. İlk önce kullandığım ilaçların ödem yapması 2 günde 6 kilo ya kadar artı çıkmam motivasyonumu düşürdü ardından İşten çıkarılcağımın haberini aldım moralim alt üst oldu. Ruhsal olarak sıkıntılı bi dönemde hissettim kendimi ve yarıştan çıktım. Gelin görün ki pişmanım vermem gereken kilolarım var. Canım sıkkınken üstüne kilolarımlada ekstra mutsuzluk yaşamak istemiyorum. Resimlerime baktıkça hiç fark etmediğim kadar kilolu olduğumu gördüm biraz önce. Tekrar yarışa katılmam mümkünse katılmak istiyorum.
Elbette sicili böyle bir hatunu kabul eder misiniz ya da etsenizde yarışma kuralları sonucu katılma hakkım var mı bilemiyorum.
Heyecanla cevap bekliyorum.
Mesajınızı farketmeden 5. takıma yazmış bulundum. Ne yazık ki listelere giremiyormuşum ama takımda liste dışı katılma konusunda anlaştık. Sıkıntı olmaması açısından bildirmek istedim.Canım kurallara göre ne yapılması gerekiyor gel bir takıma tanışalım bakalım öğrenelim7. takıma beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?