4. takima buyur gel canim :)Bende bir guruba girmek istiyorum bana yardımcı olurmusunuz ne yapmalıyım
Bende katılmak istiyorum beni de Alın beni de
3. takıma gelll tatlımMerhaba,67 kiloyla hamile kalip 81 kiloyla doguma girdim.dogum sonrasi 74 e kadar indim su anda 71 kiloyum.bebegim 5 ayini yeni doldurdu ve cok kisamiyorumda cunku emziriyorum.hedefim 62 kilo olmak.benide araniza alirsaniz cok sevirim.
biraz kendinden bahsedersen mutlaka biri çağırır canımarkadaşlar bende katılmak istiyorum nasıl katılabilirim?
3, takıma gel tanısalım ozaman canımbende 1,60 boyundayım 82 kiloyum 2 doğum sonrası kilo aldım veremedim geçen hafta diyetisyene gittim elime liste verip 30 gün sonra geri çağırdı lütfen motivasyona ihtiyacım çok kararlıyım yardımcı olursanız sevinirim
10.takıma gel canimneden kimse cevap vermiyor bende katilmak istiyorum araniza
Ben de katılmak istiyorum.
163 boyundayım. 92 kilodan spor ve diyetle yavaş yavaş, kilo ala-vere 71e düştüm 19 yaşımdayken. Iki yıl kadar korudum kilomu. Sonrasında tekrar vermeye başlamak istiyordum. Evlendikten sonra bir yılda 76-77 kiloya kadar çıktım...
Bir süredir kilo veriyorum kalori sayımıyla. 72 kiloya kadar düştüm tekrar. Şimdilikse ilk hedefim 60kiloya düşmek.
163 boyundayım 74 kilo ile başladım şuanda 69 kiloyum iki haftadır diyet yapıyorum ama çok sıkıldım yardıma ihtiyacım var
Teşekkür ederim
8. takıma gel tanışalım canım :)Merhaba bende aranıza katılabirmiyim 1.56 boyunda 60 kiloyum rahatsızlığımdan dolayı sürekli kilo alıyorum bu daha da ilerliyecek ve benim buna karşı koymam yavaşda olsa zayıflamam lazım sizlerden destek alıp yapabilirim benide alırmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?