- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
8.takımın üyeye ihtiyacı var canım oraya gidebilirsinHayırlı günler herkese bende yarışmaya katılmak istiyorum. Daha öncede burda kilo vermiştim Aslında kendimi bildim bileli 58 dim boyumda 158. Evlenmeden önce 75 e çıkmıştım 15 kilo verdim daha sonra evlendim bır kızım var ve şuan 73 kiloyum yürüyüşe başladım sabahları 1 er saat azimliyim hedefim 55
8. Takıma gidebilirsiniz.Merhaba ismim funda 157 cm 73 kiloyum 35 yasindayim anasinifi ogretmeniyim hareketliyim ama cok abur cubur duskunuyum. Bir haftadir diet yapiorum iki kilom gitti bile burdanda arkadaslar edinip destek almak istiorum tesekkurler
8. Takıma gidebilirsiniz.Merhaba,
Verilecek 30 kilom var.
Hırslı, disiplinli, motivasyonu yüksek bir gruba girmek isterim.
Teşekkürler.
8. Takıma gidebilirsinizSlm 167 cm 96 kilo olarak çok mutsuzum.Bir kaç kez kendi kendime kilo vermeyi denedim ama olmadı.O yüzden ben de yarışmaya katılmak istiyorum.
Sekizinci takım müsait canımSlm 167 cm 96 kilo olarak çok mutsuzum.Bir kaç kez kendi kendime kilo vermeyi denedim ama olmadı.O yüzden ben de yarışmaya katılmak istiyorum.
Teşekkürler8. Takıma gidebilirsiniz
TeşekkürlerSekizinci takım müsait canım
8. Takıma gidebilirsinizGruba bende katılmak istiyorum
8. takıma gidebilirsin canımMerhaba arkadaşlar, ben de 67 kiloyum, kendim vermeye çalışıyorum ama yarışmayla çok daha iyi olacağıma inanıyorum. Ben de aranıza katılabilir miyim?
8. Takıma gidebilirsin tatlim♡♡♡Herkese merhaba 64 kiloyum boyum 155 olmam gereken kilom 51-52. Bu kilolarımı sizlerle birlikte vermek istiyorum. Çok önceleri yine cuma zayıflama yarışması ile hedefime ulaşmıştım. Beni de aranıza alırsanız çok sevinirim.
Merhaba gerçekten çok zayıflama ihtiyacım var şuan 99 kgmim bende katılmak istiyorumArkadaşlar,
Bizler takımlar kurduk ve her Cuma günü tartılarak en çok kilo veren üç takımı belirliyoruz.
Kilo probleminiz varsa, takım ruhu desteğine ihtiyaç duyuyorsanız ve katkıda bulunabilecekseniz sizleri de aramızda görmek istiyoruz.
Cuma Yarışmacısı olmak isteyenler lütfen bu topiğe, kilo bilgilerini ve kilo alma özgeçmişlerini içeren bir mesaj yazsınlar. Mesajlarınızın kapsamı, öncelik hakkı almanız için önemlidir.
Yeni üyeye ihtiyaç duyan takımların liderleri sizleri davet edecekler ve deneme süresi sonrasında, kesin üye olup olmayacağınıza karar verecekler. (Bu konuda yetkili olanlar takım liderleridir, konuyla ilgili bana özel mesaj lütfen atmayınız).
Ayrıca yarışmacı olmadan önce sistemin nasıl çalıştığını öğremek için aşağıdaki topiği okumanızda fayda var:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-zayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri.html
ıyilikler diliyorum.
6 aylık bir bebeğim var bu kilolar kizimdan kalan yaglar bende zayiflamak istiyorumMerhaba gerçekten çok zayıflama ihtiyacım var şuan 99 kgmim bende katılmak istiyorum
Selam canım 8. takıma gidebilirsin arkadaşların desteğiyle inan çok güzel kilolar vericeksin:)Merhaba gerçekten çok zayıflama ihtiyacım var şuan 99 kgmim bende katılmak istiyorum
6 aylık bir bebeğim var bu kilolar kizimdan kalan yaglar bende zayiflamak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?