Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
8.takımın üyeye ihtiyacı var canım oraya gidebilirsin

Merhaba ismim funda 157 cm 73 kiloyum 35 yasindayim anasinifi ogretmeniyim hareketliyim ama cok abur cubur duskunuyum. Bir haftadir diet yapiorum iki kilom gitti bile burdanda arkadaslar edinip destek almak istiorum tesekkurler

Merhaba ismim funda 157 cm 73 kiloyum 35 yasindayim anasinifi ogretmeniyim hareketliyim ama cok abur cubur duskunuyum. Bir haftadir diet yapiorum iki kilom gitti bile burdanda arkadaslar edinip destek almak istiorum tesekkurler
8. Takıma gidebilirsiniz.

Slm 167 cm 96 kilo olarak çok mutsuzum.Bir kaç kez kendi kendime kilo vermeyi denedim ama olmadı.O yüzden ben de yarışmaya katılmak istiyorum.

Merhaba arkadaşlar, ben de 67 kiloyum, kendim vermeye çalışıyorum ama yarışmayla çok daha iyi olacağıma inanıyorum. Ben de aranıza katılabilir miyim?

Herkese merhaba 64 kiloyum boyum 155 olmam gereken kilom 51-52. Bu kilolarımı sizlerle birlikte vermek istiyorum. Çok önceleri yine cuma zayıflama yarışması ile hedefime ulaşmıştım. Beni de aranıza alırsanız çok sevinirim.

8. Takıma gidebilirsin tatlim♡♡♡

Merhaba gerçekten çok zayıflama ihtiyacım var şuan 99 kgmim bende katılmak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…