Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalar, ben uzun diyet denemelerim sonucunda şu an tekrar kilo verme aşamasındayım. takımlardan birine katılmak istiyorum. bir de takımlarda herhangi özel birşey yapmak gerekiyor mu bilmediğim için sadece kuralalrı okuyup gezinme şansım oldu. azimliyim düzenli takip etmek ve öneriler alıp vermek istiyorum

14. Takima gel canim♡

Iyi aksamlar bende arniza katilmak isztiyorum.
18 yasindayim 1.69 boyunda 73 kiloyum. Ilk hedefim 60 kilo olmak. Daha sonra belki 55 kadar inmek. Benide araniza alirsaniz cok memnun olurum

Bende Zayıflamak istiyorum ..26 yaşındayım ..1 70 boy 116 kiloyum.elma diyeti yapıcam. Haftada ne kadar verirsem buraya yazıyı. Bana destek olun kızlar. Yarmagül gibiyim.

Bende Zayıflamak istiyorum ..26 yaşındayım ..1 70 boy 116 kiloyum.elma diyeti yapıcam. Haftada ne kadar verirsem buraya yazıyı. Bana destek olun kızlar. Yarmagül gibiyim.
Yine merhaba 7.takıma gel tanisalim.

Merhaba daha öncede yazmistim ama bi takim sıkıntılar oldu bir gruba dahil olamadm suan 80 kiloym uygun takim varsa katılmak isterim

İyi akşamlar ponçikler :) ben hiç aşırı kilolu olmadım. Ama liseye başladım başlayalı istediğim kiloyu sabit tutamadım. Geçen yaz tatilinden önce nisan aylarında 63 kiloyu gördüm ilk defa ve zayıflamalıyım dedim. Ağustosta yaz okuluna gideceğim gerçeği de iki ayda 10 kilo verip 63 den 53e düşmeme yardımcı oldu. İstediğim sağlıklı vücudu iki ayda elde ettim. Ama bu sene okullar başladığında sınavlardı ödevlerdi derken ve spora vakit ayıramamaktan 56.6 kiloya çıktım. Malum yaz da yaklaşıyor yeniden bir heyecanla tekrar zayıflamalıyım diye düşündüm. Karbonhidratsız bir beslenme şekline başladım dün. Karbonhidratsız beslenmemi sürdürmek için buradaki tatlı rekabete ve havaya ihtiyacım var diye düşünüyorum. Beni de kabul edebilecek bir grup olursa tüm azmim ile yola koyulacağım
kilom 56.6
Boyum 170
( yarışma kurallarının yazılı olduğu sayfayı açamıyorum. Bu konuda yardımcı olabilecek olan varsa minettar kalırım)

canım vermen gereken kilo çok az ,takımlara girdiğinde zaten yarışmacı olabilmek için 2 hafta deneme süren var bu iki haftada sen ideal kilona ulaşırsın
8.takıma gel sana destek olalım listeye girmeden 53 ü görürsün zaten

ben geleyim o zaman Bir 53ü göreyim sonra 50ye inmek istiyorum. Umarım en kısa sürede başarırım sizinle

Meraba, ben universite hayatima kadar hic zayif olmadim herzaman cok olmasada kilom vardi. Universtede fazla kilolarimi yuruyus + birazda dikkatli beslenerenek attim ve cok guzel bir donem yasadim. Sonrasinda evlilik, bir donem kullanmak zorunda oldugum ilaclar, 2 tane hamilelik derken 60 kilodan 82 ye kadar surekli aldim. Tabiki cok diyet denemem oldu. Verdiklerimde oldu fakat hicbirzaman hepsini atamadim. Bugun 27. 02.2016 ve ben bugunden itibaren sıkı bir diyete baslayip hedef kiloma ulasicam insallah.fakat destege ihtiyacim var. Bende gruplardan birine girmeyi cok istiyorum .
boyum : 170
Kilom: 79.5
Hedefim: 62

4. Takima gel buyur gulum:)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lama-yarismasi.38578/page-18573#post-45365666

Merhaba bayanlar bende katılmak istiyorum cok aşırı kilo aldm. 77 oldum kendimi tanıyamıyorum artık. Bugun cumartesi haftasonu ben gezip dolasacağıma alısveris yapacagma sırf kilolarmdan rahatsz ve mutsuz oldugum icin evde oturuyorum

Kilo 77
Boy 1.60

1.takıma gel tanışalım canım

Hayırlı günler herkese bende yarışmaya katılmak istiyorum. Daha öncede burda kilo vermiştim Aslında kendimi bildim bileli 58 dim boyumda 158. Evlenmeden önce 75 e çıkmıştım 15 kilo verdim daha sonra evlendim bır kızım var ve şuan 73 kiloyum yürüyüşe başladım sabahları 1 er saat azimliyim hedefim 55

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…