- 4 Şubat 2016
- 44
- 82
- 3
sanırım hiç bir takım aktif değil bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum.Tekrar merhaba 8. takım aktif bir takım mı? sabah 10:03'te mesaj attım ilk o saatten bu saate bi kaç kere takıma uğradım yorum yaptım ama yeni katılmaya çalışan 1 kişiden başka ne gelen var ne giden. ben bu yarışma ile cidden önceden kilo verdim ve mezun oldum. şu an vermem gereken 12 kg fazlalığım var (doğum kiloları). gerçekten aktif bir takımla birlikte motivasyonumu arttırarak kilo vermek istiyorum. dikkate alan bir talım olursa sevinirim. şimdiden teşekkür ederim.
Tekrar merhaba 8. takım aktif bir takım mı? sabah 10:03'te mesaj attım ilk o saatten bu saate bi kaç kere takıma uğradım yorum yaptım ama yeni katılmaya çalışan 1 kişiden başka ne gelen var ne giden. ben bu yarışma ile cidden önceden kilo verdim ve mezun oldum. şu an vermem gereken 12 kg fazlalığım var (doğum kiloları). gerçekten aktif bir takımla birlikte motivasyonumu arttırarak kilo vermek istiyorum. dikkate alan bir talım olursa sevinirim. şimdiden teşekkür ederim.
merhaba arkadaşlar,ben 8.takımın kaptanı moni .sanırım hiç bir takım aktif değil bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum.
İnşallah teşekkürSelam canım 8. takıma gidebilirsin arkadaşların desteğiyle inan çok güzel kilolar vericeksin:)
8.takıma bekliyoruz canımSelam bende bu yarışmaya katılıp kilo vermek istiyorum
20 yaşındayım 164 boy 76 kiloyumyaklaşık 3 senedir böyleyim.
Ama artık kemiklerin sayılcak kadar zayıf olmak istiyorum
Güzelim biz gayet aktif bi takımız ama bazen yogunlukdan giremediğimiz olması çok normal degılmı sonuçta cogunlugumuz çalışıyoruz keşke biraz birbirimizi tanıma fırsatı verseydın dün bir bugün iki hesabı:) umarım takımlarımızdan birinde istediğin kiloyu ulaşırsın hoşçakal:)merhaba ben 3. grupta geçen hafta başlamıştım ama şimdi ayrılmak istiyorum. aktif olan bir gruba girmek istiyorum. lütfen bana faydası olan ve benimde faydalı olabileceğim kişiler çağırsın gruplarına. vermem gereken 10 kilo civarı var.
8. Takıma gidebilirsinizMerhaba ben 19 yasina girmek uzere olan yaklasik 6 yildir fazladan kilolarla yasayan bir kizim..Boyum 174 kilom 82 su anda.Temmuza kadar 20 kilo vermek istiyorum.Ben spordan kacmam benim sorunum yemekle.1 2 3 kilo verip tekrar aliyorum.Lütfen yardimci olun herseyimi adayacagim artik.
8.takıma bekliyoruzİyi günler bende yeni uyeyim 175 boy 96 kiloyum kilo vermek istiyorum diyette yapsam veremiyorum 1 hafta da pes ediyorum gruba katılmak istiyorum motive olmaya ihtiyacım var
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...im-cuma-zayiflama-yarismasi.123779/page-112748ci takim diyemi yaziyo bulamadim ki sizide rahatsız ediyorum ama bulamadim
8. takıma bekliyoruz canıms.a iyi günler ben 1.67 boyunda 80 kilo ağırlığındayımyaşım 25.son 4-5 senedir kilo aldım ve kendimi çok rahatsız hissediyorum her bakımdam acilen kilo vermem lazım ama veremiyorum çevremden çok olumsuz tepki alıyorum lütfen bana destek olun benide aranıza alın şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?