sevgili kaptanlarım ve arkadaşlarım,
yönlendirmeleriniz sayesinde şu an deneme sürecindeki üye sayım yeterlidir
hepinize tek tek çok teşekkür ediyorum
1.takıma gel tanışalım canımMerhabalar. 30 yaşındayım ve 82 kiloyum. 1 yil once dogum yaptim. Kilo mu çok fazla takıntı yapmış durumdayım. Kendimle tekrar barışmak için sizlere katılmak istiyorum. İkihaftâ önce diyete başladım ancak pek yararı olmadı. Lütfen beni de dahil edin gruplarına. Mutlu olmam için ....
104 kiloyum 1 haftadir diyetteyim 3kilo verdim
Ilk dogumumdan sonra 30 kilo verdim
2.kizimi dogurdum anne sutu alimi bitti
Simdi tekrar zayiflamaliyim
Beni de alin lutfen
Tecrubem cok ama motivasyona ihtiyacim var
Boyum 175
Günaydın
Yaklaşık 2 yıl önce yine kadınlar klübü sayesinde 20 kilo vermiştim.. Aradan 2 yıl geçti ve ben 2. Bebeğimi dünyaya getirip emzirirken maalesef 30 kilo olarak geri aldım şuanda 88 kiloyum boyum 1.68. Hedefim 60kilo, 2 haftadır diyetteyim ayrıca haftada 3-4 gün jillian ripped in 30 yapıyorum. 33 yaşındayım. Haftada 0,5-1 kilo arası vermeyi planlıyorum. Umarım bu şartlar altında beni kabul edecek bir grup bulabilirim
Herkes hamilelikte alır ben emzirme döneminde alıyorum. Doğum yaptıktan sonra 70 kiloydum. Ama 1 sene içinde süt olsun diye yemekten 95 kiloya çıktım. Artık kilo vermek istiyorum...
14. Takima gel tatlm:)Merhaba.ben 36 yaşında 2 çocuk annesi ,1.5 ay önce doğum yapmış ve şuanda emziren biriyim.daha önce 84.4 kg dam 58 kg a kadar düşüp 59.5 kg ile hamile kaldım.79 kg ile doğuma girdim ( migrenden dolayı ve ilaç içemeyeceğim için spor yapamadım) şuan 71.7 kg mım.daha önce sadece düzenli beslenerek ve istikrarlı bir şekilde spor yaparak ( evde dvd, koşu bandı ve internetten) kilo verdim.şuanda emzirdiğini için çok sıkı diyet yapmıyorum ama düzenli olarak spor yapıp unlu,şekerli kısacası gereksiz yiyeceklerden uzak duruyorum.buradaki destekle tekrar 58-59 olmak istiyorum.bu arada boyum 1.60
14. Takima gel tatlm:)Merhaba ben 26 yaşındayım 1.70 boyundayım 93 kiloyum. 5 yıl önce kilo almaya basladım ve şimdi bu durumdayım. Artık zayıflamak istiyorum özgüvenimi yeniden kazanmak istiyorum. Herkes cok güzel kızsın zayıflasan cok güzel olcak diyor. Mağazadan birseyler almaya gittiğimde beden bulamıyorum. Açıkcası kilomdan utanıyorum cok mutsuzum bana yardım edin
Tamam teşekkür ederim14. Takima gel tatlm:)
14. Takima gelebilirsin canim:)Merhaba arkadaşlar ben 1.55 boyunda 60 kiloyum 50 olmak istiyorum ben de katilabilir miyim?
10.takıma gel canımgünaydın arkadaşlar.
25 aşındayım 1.69 boyundayım 68 kiloyum. diyetisyene göre ideal kilom 63 ben 60 olmak istiyorum ama bir kaç kilo verdikten snra hem diyetisyene gitmemeye başladım hemde diyete uymamaya. 3 4 sene önce yine kk yardımıyla 18 kilo vermiştim.tekrar aranıza katılmak istiyorum .
tamam teşekkürler10.takıma gel canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?