Merhaba arkadaslar 78 kiloyum 5aya kadar 18 kilo vermem lazım 5 ay sonra düğünüm war bir gruba dahil olmak istiyorum
Azimli ve kararlıysan 9.takıma gel cnmMerhabalar bende aranıza katılmak istiyorum. Kendimi bildim bileli kilom hep olması gerekenden biraz fazlaydı. Ta ki eşimle tanışana kadar. Sonrasında ise çok yemememe rağmen strese bağlı olarak devamlı kilo aldım. Tabi doğum kontrol hapının da etkisi oldu. Geçen sene 99 u görünce karatay diyetine başladım ve 4 ayda 89a indim bir senedir de aynıyım artık tekrar 60 ları görmek istiyorum ve desteğinize ihtiyacım var.
Teşekkürler elimden geleni yapacağım inşAllahAzimli ve kararlıysan 9.takıma gel cnm
Canım 6.takıma gel bir tanışalım...suanda tam kilomu bilmiyorum ama en son 80 kiloydum 4 gündür kendimce bişeyler yapıyorum ekmegi azalttım limonlu su içiyorum aksam ve öglen ekmek yemiyorum 1.58 boyunda 80 kilo 29 yaşındayım 2 dogum yaptım
İsmini çok sevdim ama başka takım çağırmış maalesef..suanda tam kilomu bilmiyorum ama en son 80 kiloydum 4 gündür kendimce bişeyler yapıyorum ekmegi azalttım limonlu su içiyorum aksam ve öglen ekmek yemiyorum 1.58 boyunda 80 kilo 29 yaşındayım 2 dogum yaptım
Gel canım, 2. takıma beklerim..çok mantıklı bir proje bence.. beni de alsanıza :)) 1.68 boyum 70 kilom(
2. takıma gelebilirsin canım..ben de katılabilir miyim? tek başına olmuyor motivasyon bozuluyor maalesef ... 168 boyum, 69-70 civarı da kilom..
2. Takıma beklerim canımOncelikle merhaba herkese... 2,5 yillik evliyim 65 kiloyum cocugum yok ama yazin dusunuyorum artik kilo vermek istiyorum bir kac kere denedim ama tekrar tekrar aldim karar verdim yine ama bi birakirsam ipin ucu kaciyor burayi duydum bugun diyetisyene gittim ve onunla bugunu saymazsak yarin itibariyle basladim destege ihtiyacim var bende katilmak istiyorum tabi bunjn icin uygun takim varsa
Bilmiyorum bir takım alsada almasada ben diyeteyim zaten buğün 3 günBakalım hangi takım istiycek bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?