Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar merhaba ben yeni üyeyim. nereden başlayacağımı bilemedim buradan gireyim konuya diye düşündüm.

ben evlenirken 74 kiloydum. (2013) yaklaşık 1 yıl içinde 20 kiloya yakın aldım. sonraki bir buçuk sene içerisinde de bu aldığım kilolar yapıştı üstüme en son ise 90.5 kiloya dayandım

artık durmalısın kendine gel dedim kendime ama ne yapacağımı da bilemiyordum. bir arkadaşımın tavsiyesiyle DUKAN DİYETİYLE tanıştım. önce kitabını okudum 2-3 günde ve ardından hiç vakit kaybetmeden eşimle birlikte (130 kg) bu diyete başladık. 6 günlük atak evresinden sonra seyir evresine başladım ve şuan 15. günümdeyim. verdiğim kilo ise 6 kg

o kadar mutlu ve kararlıyım ki hayatımın hiç bir döneminde böyle bir kararlılıkla diyet yapıp kilo vermemiştim. gruplarda boşluk varsa girebilirim gerçekten kararlıyım.

ilk hedefim 75 kiloyu görmek sonrasına ise bakacağım.

sevgiyle kalın...

bende katılmak istiyorum.nasıl olcak ve hangi takıma giricem bilemedim.biri yardım etsin hele

eylül ayında doğum yaptım 66 kiloyum.hedefim 57 .55 olursada tadından yenmez :)günlük yürüyüşe başladım.lütfen bemi alın takımınızaaaaaaaaaaa

nerde bu güzeller güzeli takım kaptanları yahuuuuu.........sporda yaparım diyette

Merhaba bayanlar önce uğraşıp veremedigim 5 kiloma 3 kilo daha almış olarak geldim 162 boy 61 kiloyum.

Ben daha beter durumdayım,15 kilo aldım

bende katılmak istiyorum.nasıl olcak ve hangi takıma giricem bilemedim.biri yardım etsin hele
6.takıma buyrun kızlar... tanışalım...
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ama-yarismasi.143241/page-13427#post-45531631

Merhaba kizlar bende buraya katilip yarisarak kilo vermeyi istiyorum daha onceleri diyet gunluklerinde 13 kilo vermistim sonradan birakinca kilolar geri geldi tabiki nasi yapicagimi bende bilmiyorum yardimci olurdsniz sevinirim pazartesi basladim diyete simdiki kilom 81.5 hedefim 60 olmak insallah hep birlikte basarabiliriz

canım 6. takımın linkini veriyorum gel tanışalım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ama-yarismasi.143241/page-13428#post-45532003

Merhaba arkadaşlar ben 165 boyunda 84 kiloyum ekim 19 da doğum yaptım 30 31 kilo aldım 9 kaldı. Hergün zorunlu liste paylaşacak kilo bildirimi yapılan sıkı bir takım ve takım arkadaşları arıyorum

Merhaba arkadaşlar ben 165 boyunda 84 kiloyum ekim 19 da doğum yaptım 30 31 kilo aldım 9 kaldı. Hergün zorunlu liste paylaşacak kilo bildirimi yapılan sıkı bir takım ve takım arkadaşları arıyorum
Disiplinli bi takım arıyosan adres 9.takım fıstık

Ben 1.70 boyundayim ve 80 kiloyum calisirken abur cubura cok yonelirdim sonumu dusunmeden hareket ederdim ve suan 24 kilo vermem sart bu yuzden siki bi diyete basliycam benim yag oranim %30 bunu acilen dusurmem sart

günaydın kızlar.daha evvel 2 ay bır gruptaydım.şimdi tekrar istikrarlı olmalıyım yoksa vermeyi bırakın alıyorum kiloyu.

28 yasındayım.162 boy 68 kilo malesef.
öncelikli hedefim 2 ayda 60 kiloya inmek.

Merhaba bende sizlere katilmak istiyorum.Ben 21 yasindayim ve 70 kiloyum bu arada boyum 160 hangi takima girmem gerek bilmiyorum yardimci olursaniz sevinirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…