- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
nicikine bayıldımYahu yokmu yarışmaya katılmak isteyen :) 8. Takım olarak canlanmaya destek olacak azimli arkadaşlar arıyoruz :) müracaat bendeniz :)
2. takıma beklerim canımIyi gunler kizlar,170 boyunda 74 kilodayim ,destekle zayiflamaya ihtiyacim var benide araniza alin lutfen
Iyi gunler kizlar,170 boyunda 74 kilodayim ,destekle zayiflamaya ihtiyacim var benide araniza alin lutfen
Hiç davranma benimdir kuşumEğer devamlı aktif olurum paylaşımda bulunurum kaçmam devam ettiririm dersen 3.takıma bekleriz yalnız grubumuz bu aralar sesssiz ama yeni üyeler ve eskilerle güzel bir ortam oluşturmayı düşünüyorum
Hiç davranma benimdir kuşum
Sevdim bu cümleyi.Evet tüm takımlar yeni üye alımında malum eskiler zayıflayıp tatile gitti bu yaz herşey değişecek kilolu devam etmeyecek diyen varsa 10.takima bekleriz
O zaman 10.tskima gel akrebimSevdim bu cümleyi.Kesinlikle her şey değişecek kendi adıma
burası reklam panosuna döndü yakında takımlar olarak miting yapacağız gibi oraya gidiyoruzniye kimse gelmiyor?
herkes zayıfladıda bir bizmi tombiş kaldık
toplanında gelin
*5 takıma bekliyoruz*
zayıflamak isteyen arkadaşları aktif ve eğlenceli *5. takımımıza* bekliyorum
ama neden kimse gelmiyor herkes zayıfladıda sahilde mayokinimi giydiburası reklam panosuna döndü yakında takımlar olarak miting yapacağız gibi oraya gidiyoruz
ama neden kimse gelmiyor herkes zayıfladıda sahilde mayokinimi giydi
bir bizmi kaldık topikde tombiş
aaaaaaaaaaa o zaman bize ayıp çzbuk zayıflayıp bizde atalım kendimizi sahillereÖyle görünüyor canımm
ama neden kimse gelmiyor herkes zayıfladıda sahilde mayokinimi giydi
bir bizmi kaldık topikde tombiş
sanki bence de öyle olmuşÖyle görünüyor canımm
aaaaaaaaaaa o zaman bize ayıp çzbuk zayıflayıp bizde atalım kendimizi sahillere
yaylaya git sen serin serinaaaaaaaaaaa o zaman bize ayıp çzbuk zayıflayıp bizde atalım kendimizi sahillere
Hahaha ben zayıflıyorum ama sen pide yemeye devam edersen yayla arıcan gitmek içinyaylaya git sen serin serin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?