Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba,

Vermem gereken 12-15 kg kadar fazlam var. Ancak motivasyonum yok. Daha önce bu gruplarla başardım. Ama koruyamadım malesef. Yaşım 33 kilom 69. İki çocuk annesiyim. Beni de aranıza alırsanız sevinirim :)

Bende zayıflamak istiyorum ve size katılmak istiyorum ..
Boy 1.63
Kilo 64
Mümkünmü acaba size katılmak?

merhaba,ben 95 kilo civarıyla başladım diyete.şu an 86 kilodayım.kilo almama sebep olan ilk şey ilacım oldu .şu an ilaç dozum düştüğü için doktorum bana eskisi gibi sende kilo artışı yapmaz artık zayıfla dedi.ben de cuma zayıflama grubunu katılmak istiyorum ama hangi gruba katılcağımı bılmıyorum.benide aranıza alırsanız memnun olurum iyi günler ..

Gel canim 9.takima beraber fit olalim

Merhabalarrr.. 30 yasindayim,9 aylik bir bebegim var.. 74.500 kg 157 cm boyundayim. Bugune kadar hep kilo problemim oldu. Hamilelikte aldigm 20 kg verdim ancak kendim zaten kilolu hamile kaldigm icin suan fazlaligim var. Normalde calisiyorum ancak şubat ayina kadar evdeyim ve bu süreyi çok iyi degerlendirmek istiyorum arkadaslar. Hayatim boyunca istedigimi giyemedim ve giyemeden de ölmek istemiyorum Hedefim 5 ayda 15-20 kg arasi vermek.. Diyet yapmakta sorun yasamiyorum ama spor konusunda cok istikrarsizim. Bu konuda destege ve motivasyona ihtiyacim var. Gruplarlla ilgili kurallari okudum ve kabul ediyorum. Müsaitlik durumu uygun olan bir yarisma grubuna katilmak istiyorum,sevgiler :)

Gel 9. Takıma tanışalım Can'ım

Merhaba,
Ben şu an kilomun doruk noktasındayım ve eski fit günlerime; istediğimi giydiğim günlerime dönmek istiyorum.
Boyum 1.77, Şu an ki kilom 73,8.
Ben de cuma zayıflama gruplarına katılıp zayıflamak istiyorum.
katılabilir miyim aranıza?

1.takıma gel tanışalım canım

Merhabalar , ben 3 gün önce 2. Bebeğimi dünyaya getirdim doğuma 92 kilo ile girdim şimdi 85 kiloyum daha da düşer diye umuyorum, hiç vakit kaybetmeden 50 li kilolara inmek istiyorum hiç tahammülüm kalmadı kiloya , beni motive ederseniz çok sevinirim hedefim yılbaşında 59 kilo olmak :) cuma takımlarına katılmak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…