2.takıma gelebilirsin canım :)Merhaba,
Vermem gereken 12-15 kg kadar fazlam var. Ancak motivasyonum yok. Daha önce bu gruplarla başardım. Ama koruyamadım malesef. Yaşım 33 kilom 69. İki çocuk annesiyim. Beni de aranıza alırsanız sevinirim :)
2. Takima gel tatlimben de aranıza katılabilir miyim acaba ?
2. Takima gel canimcimBende zayıflamak istiyorum ve size katılmak istiyorum ..
Boy 1.63
Kilo 64
Mümkünmü acaba size katılmak?
Gel canim 9.takima beraber fit olalimmerhaba,ben 95 kilo civarıyla başladım diyete.şu an 86 kilodayım.kilo almama sebep olan ilk şey ilacım oldu .şu an ilaç dozum düştüğü için doktorum bana eskisi gibi sende kilo artışı yapmaz artık zayıfla dedi.ben de cuma zayıflama grubunu katılmak istiyorum ama hangi gruba katılcağımı bılmıyorum.benide aranıza alırsanız memnun olurum iyi günler ..
kısa sürede geri dönüş yaptığınız için teşekkür ediyorum :) geliyorum takımınza ..Gel canim 9.takima beraber fit olalim
Merhabalarrr.. 30 yasindayim,9 aylik bir bebegim var.. 74.500 kg 157 cm boyundayim. Bugune kadar hep kilo problemim oldu. Hamilelikte aldigm 20 kg verdim ancak kendim zaten kilolu hamile kaldigm icin suan fazlaligim var. Normalde calisiyorum ancak şubat ayina kadar evdeyim ve bu süreyi çok iyi degerlendirmek istiyorum arkadaslar. Hayatim boyunca istedigimi giyemedim ve giyemeden de ölmek istemiyorumHedefim 5 ayda 15-20 kg arasi vermek.. Diyet yapmakta sorun yasamiyorum ama spor konusunda cok istikrarsizim. Bu konuda destege ve motivasyona ihtiyacim var. Gruplarlla ilgili kurallari okudum ve kabul ediyorum. Müsaitlik durumu uygun olan bir yarisma grubuna katilmak istiyorum,sevgiler :)
1.takıma gel tanışalım canımMerhaba,
Ben şu an kilomun doruk noktasındayım ve eski fit günlerime; istediğimi giydiğim günlerime dönmek istiyorum.
Boyum 1.77, Şu an ki kilom 73,8.
Ben de cuma zayıflama gruplarına katılıp zayıflamak istiyorum.
katılabilir miyim aranıza?
1.takıma gel tanışalım canım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.181064/Merhabalar 2 takıma gel demişsin ben bulamadım lutfen nasıl gireceyim 2 takıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?