Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1.takıma gel tanışalım canım

Merhaba arkadaşlar.. Yıllardır kilo problemi yaşıyorum bu sorunu sizinle aşabileceğime inanıyorum benide aranıza alırmısınız?

merhaba arkadaşlar..
34 yaşındayım..1 kızım var..9 yaşında ..sürekli kilo problemi yaşıyodum.doğumdan sonra sürekli kilo alıp verdim ama artık tamamen kurtulmak istiyorum..
beni de aranıza kabul edermiisniz..

Merhaba arkadaşlar.. Yıllardır kilo problemi yaşıyorum bu sorunu sizinle aşabileceğime inanıyorum benide aranıza alırmısınız?

6. Takıma bekliyoruuz

Slm merhaba ben 165 boyunda suan 86.4 kilodayim aslinda kiloyu birden aldim sigarayi birakinca normal kilom 60-65 arasiydi ki 3 ay icinde bu kiloya ulastim malesef tekrar eski kiloma inmek istiyorum allahin izni ve sizlerin motivasyonlariyla basaracagima inaniyorum oncelik bi 75 hedefe ukasmasi basit olsun devaminda 70 en son burdan 65 le mezun olmayi planliyorum ins hepimize saglikli güzel kilo vermeler diliyorum egerki bir gruba kabul edilirsem sevinirim ..

canim 4. takima gelebilirsin :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...kim-cuma-zayiflama-yarismasi.38578/page-22312

merhabalar. 18 yaşıında 1.68 91.5 kiloyum. çocukluğumdan beri sürekli kilo problemiyle uğraştım. iradeli biri olduğumu sanıyodum hatta bi dönem çok güzel zayıflayıp 75e kadar düştüm ama hızlı verdiğim için aynı hızla da geri aldım. hedef kilom en azından ilk etapta 90, 6 ay sonunda 60-65 kiloya kadar inmek istiyorum. üniversiteye zayıflamış bi şekilde başlamak istiyorum lütfen bana da destek olur musunuz?

5. takima gel tanışalım canim

Merhabalar :) Bir keresinde bir arkadaşım alıp verdiğim kiloları anlatınca "borsa gibi" yorumunu yapmıştı Haklıydı 27 yaşındayım, çok fazla kilo alıp vermişliğim var. Boyum 1,73. Bu zamana kadar 66 nın altına inemedim. Aslında buraların da yabancısı değilim, bahsettiğim 66 yı buranın sayesinde görmüşlüğüm var. Ama o köprünün altından çok su aktı tabii :/ sanırım 4-5 sene oldu. Bu arada kilomu bir kaç sene korusam da sonrası yine borsa Aslında 68-69 civarına sabitlediysem de Şimdi yine 72 kg a çıktım. Ve yine irade problemi yaşıyorum. Ben artık çok sıkıldım. Desteğinizle bu sefer 58 e düşüp bu defteri kapatmak istiyorum Takımınızda bana da yer var mıdır acaba?

6. takıma bekliyoruz canım

4. takıma gelebilirsin canım :)

etiketleyemedim nedense link vereyim canım http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/6-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.143241/

Uzun zaman oldu kkya girmeyeli ve bugun diyete basladim klasik cumleyle girdim direk konuya ozet su 24 yasina girdim ve 95 kiloyum 170cm boyum var ve ideal kilomun 35 kilo ustundeyim ve takimlara katilmak ayni derdi yasayanlardan destek almak istiyorum sitenin yenisi oldugum icin bide siteyle ilgili yardim bekliyorumNe cok sey istemisim

5.takima gel canim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…