Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba
44 yaşında 159 cm boyunda 82.5 kiloda yım ..Geçen sene nisan başında meme ca teşhisi ardından hızlı bir tedavi ameliyat kemoterapi derken maalesef kilom hamileyken dahi görmediğim bir rakama geldi..Kısaca bende zayıflama maratonuna katılmak istiyorum.Kilo benim düşmanım dr özellikle tembihlediği birşeydi ..sakın kilo alma !!!
Şimdikten teşekkür ederim ..Davetinizi bekliyorum ..

10. Takıma gel tanisalim canim.

Merabalar yeni üye oldum ama hep takip ederdim zaten kadınlar kulübünü ben şuan 19 yaşındayım be 68 kilodayım birtürlü kilo verrmedim hiç metobolizmam hiç çalışmıyor acıyıçok severim ama daha çok mideme dokunuyor kabızlık sorunum var aslında su yeşilçay vs. Hiç aklıma gelmiyor çok sıkıldım artık elbiselerin üstümde güzel durmasını istiyorum kiloluyum ama bölgesel basen kalça ve biraz göbekte var okadar kiloya rağmen taş gibi sıkı vücudum lütfen benide alın aranıza motivasyona rekabete ihtiyacım var

Hoşgeldin canım..
4. takıma gel :)

Hayırlı akşamlar, ben siteye çoktandır üyeyim ama yazmadım hiç ama hep takip ediyordum. Benim de kilo proplemim var ve katılmak istiyorum. 1.58 boyum ve 69 kiloyum hatta bazen 70 bile oluyorum. Ama dikkat etsem vercem hemen. Beni de alır mısınız aranıza? Teşekkürler

Kararlıysan 4. takıma bekleriz :)

Merhaba arkadaşlar bende katılmak istiyorum hep kilolu bir kızdım sonra düğünüm için azmettim ve 14 kilo verdim 56 oldum evlendim hop 63 ardından hamilelik doğuma gittim 81 kiloydum dikkat ediyorum tabi katı şekilde değil ama en son tartıldım 62 kiloydum hedefim 53 olmak yaza kadar boyum 1.61 ilk hedefim 55 beş olmak 28 şubatta kızımın doğum günü teşekkürler şimdiden

Canim 5. Takima gel tanisalim:)

Slmlar;
Ben de kendimi bildim bileli kilolu olanlardanım.
Boyum 1,64
Kilom bugün itibariyle 99,9
İki çocuk annesiyim, 30 yaşındayım
Daha önce çok iyi şekilde verdiğim de oldu ama hamilelik falan geri aldım
Şu fazlalıklardan gerçekten çok sıkıldım artık ve ben de gerçekten sağlıklı, iyi görünümlü olmak istiyorum..
Bu yolda ciddi bi şekilde yürümek için desteğinize ihtiyacım var..
Umarım güzel birliktelikler sonrası beni de mezun edersiniz buradan...

Canim 5. Takima gel tanisalim :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/5-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.195397/

Herkese merhaba
Bende 23 yasinda 81 kiloyum nişanim var iki ay sonra ve kilo veremiyorum tek basima Desteğinize motiveye ihtiyacim var . sizlerle kilo vermek istiyorum

Herkese merhaba :) ben yenı anneyim 7 aylık bir bebeğim var ve artık nerde o eski elbıseli halim dememe sebep olan 40 beden pantalon sarın almış olmam:/ boyum 1.70 kilom şuan 66 hamılelıkte öncesı 57 kilodaydım bende bir azımle başlamak istıyorum

2 takima gel tatlm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…