Herkese merhaba :) ben yenı anneyim 7 aylık bir bebeğim var ve artık nerde o eski elbıseli halim dememe sebep olan 40 beden pantalon sarın almış olmam:/ boyum 1.70 kilom şuan 66 hamılelıkte öncesı 57 kilodaydım bende bir azımle başlamak istıyorum
2 takima gel tatlm
Sorun degil tatlim cok incesinAynı anda yazmışız, görmedim canım yazını kusura bakma
2 takima gel tatlimmerhabalar
kilo vermeye karar verdim ve yıllardır birçok bilgiyi edindiğim kadınlar kulübüne üye oldum
dünden beri rejimdeyim ve buradaki topiclerin bana yardımcı olacağını gaz vereceğini düşünüyorum yanıma arkadaşlar arıyorum bu zorlu dönemde çünkü artık çok mutsuzum
1 yıl önce bu zamanlar 53kg falandım şuanda ise tam 66
evet doğum yaptım üç ay önce.. 55 kg ile hamile olduğumu öğrenmiştim öğrenmeseydim eğer tam rejime girecektim evlendiğim kiloya 50 kg ye geri dönmek için.. neyse doğuma 71 kg ile girdim bir hafta sonra 61 dim sonra sütüm kesildi süt olsun diye diye 5 kg daha aldım ve daha da alırdım dur demeseydimsütümde gelmedi zaten.. öyle işte kim beni arasına alacak bekliyorum yanımda arkadaş olmazsa bozarım falan
Merhaba ben 35 yasinda 2 cocuk annesiyim... oglum 5 yasinda kizim 10 aylik....62.9 den asagiya inemeyince artik bir seyler yapmanin zamani geldi dedim yuruyusle ve dikkat ederek 59.8 indim...
Saglikli beslenen ,sokmus akdenizmis 5 gunmus adi ne olursa diyet yapmayan bi grup istiyorum...
Destek alarak hedefim 52 ye inmek...bol paylaşımlı bol gazli bir grupta yarismak istiyorum....
Merhabalar 172 boyunda ve maalesef 87 kiloyum 75 le hamile kalip 90 kiloyla dogum yaptim ve maalesef dogumdan sonra 1 sene gecti ve surekli kilo verip geri aldim hedefim 75 simdilik beni aktif bi takima cagirirsaniz motive olmami sagliycak tesekkurler simdiden
Mrblar ben çok eski yarismacilardanim bu yarışmalarda güzel kilolarda verdim gerek çocukların küçük oluşu gerek hastalıklar derken üç sene kadar ara verdim.ara verdiğimde 75 kg idim.üç gün önce ise 88.7.bugün diyetimin üçüncü günü ve ben artık buraya yeniden başlamaya karar verdim.aktif pozitif bir takıma dahil olmak istiyorum.orda ayrıntıları konuşuruz. herkese basarilar
6. Takıma bekliyoruzherkese selam...
26 yasinda iki cocuk annesiyim.boy 159 kilo 74 ..
azimli hirsli kararli ve kuralli uyelerin oldugu bir grupta yarismak istiyorum..3 sene once kadar guzel bir kilo verdim..fakat ikinci hamilelik dogum daha sonra ihmalkarliklar bnm ayni noktaya getirdi..kararliyim..
dogru insanlarla olirsam hirsli olacagimida biliyorum..yeterki motivasyonm bozulmasin..
dha once girdim ama malesef kimse motivasyon sifirdi..buda bni cok etkiledi..
uzin lafin kisasi yarismak istiyorum..ilk hedef .65
sonra 60
kilo verme araligi koydum..en son 58 59..
insaallah olur..neden olmasin
tsk ederim6. Takıma bekliyoruz
6. Takıma gel konuşalım canımMerhaba,
26 yaşındayım. 3 aylık evliyim. Evlenirken 59 kiloydum tamam çok az değil ama görünüş olarak güzeldim şimdi öyle hissetmiyorum 65 oldum. Eşimin metabolizma hızlı o yediğini yakıyor benim öküz oturdu içimeaklım fikrim yemekte, tatlıda, börekte.. Hani dedim 3 ayda böyleyse 1 yılda duba olurum durmalısın dedim dedim de ben kendimi biliyorum 6 ay sıkarım dişimi yemem içmem sonra cayarım. Bu yüzden desteğe arkadaşa motivasyona bana dur diyecek birilerine aktif hırslı bir takıma ihtiyacım var.
Merhabalar, kızıma hamile kalmamla başlayan kilo alma süreci Doğumdan sonra 80 kg görmemi sağladı. Vitaminler, sütün gelmiyorlar ile kızım 5 yaşına gelene kadar hep 80.lerde gezdim. Sonra biraz kendi çabamla ve biraz da destek ile 58.e düştüm. Ancak yoğun aç kalma ile verdiğim kilolarım tatlı tabaklarının önünde zaman geçirmeye başlamam ile bana 10 kg olarak geri döndü ve şu anda 68kg.yim. Bu sefer hem sağlıklı hem de kalıcı olarak zayıflamak ve 60-62 kg arası olmak istiyorum. Çok değil 6-8 kg kadar verebileceğim bir gruba katılmak istiyorum. Boyum 170 yaşım 36.
GeliyorumMerhaba..
4. takıma gel canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?