- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
8.takima gel canımMerhaba, uzun zamandır takip ediyorum siteyi ancak şimdi yazma cesareti bulabildim. 22 yaşındayım, hayat düzenimin saçmalığı ve daha önceden geçirmiş olduğum bir takım rahatsızlıklardan dolayı 55 kilodan 85 kiloya çıkmış durumdayım. Ve artık bu duruma bir son vermek istiyorum inanılmaz sıkılmış durumdayım çünkü. Şimdiden teşekkürler iyi akşamlar dilerim herkese.
Selam arkadaşlar
38 yaşındayım 2 çoçuk annesiyim.
1 ocaktan beri eat fast eat diyeti uyguluyorum. 88,3 kg ile başladım. Şuan 85,9 kiloyum.
Hedefim şimdilik 70 kg düşmek. Geçen senede aynı diyeti uyguladım. 4 ay gibi kısa bir sürede 46 bedenden 38 bedene düştüm. O zamanda yine 92 kg dan 73 kg düşmüştüm.
Dogum yaptım 9 aylık bir oğlum var. Artık eski kg dönmek için hazırım.
Bana bu yolda destek olacak beni zor günlerimde motive edecek arkadaşlara ihtiyacım var.
Umarım aranıza benide alırsınız.
Merhabalar. 30 yaşındayım 6 aylık bir oğlum var. Evlenene kadar kilo problemim olmadı birkaç kilo fazlam olsa biraz dikkat eder geri verirdim. Evlililigimin ilk iki ayında hızla kilo aldim üzerine hamile kaldım ve bu kilolar vermeden katlandı. Doğuma 89 ile girdim su an 77 kiloyum. Hedefim suan icin 65 kilo olabilmek. Aslında kolay kilo aldığım gibi kolay da kilo verebilen biriyim ancak emzirmekten mi kaynaklanan bir durum bilmiyorum iki öğün bile kendimi tutamiyorum. Takım ruhunun beni gaza getirebilecegi ümidiyle ben de yazmak istedim. Umarım aranıza alırsınız. Iyi günler herkese.
Arkadaşlar,
Bizler takımlar kurduk ve her Cuma günü tartılarak en çok kilo veren üç takımı belirliyoruz.
Kilo probleminiz varsa, takım ruhu desteğine ihtiyaç duyuyorsanız ve katkıda bulunabilecekseniz sizleri de aramızda görmek istiyoruz.
Cuma Yarışmacısı olmak isteyenler lütfen bu topiğe, kilo bilgilerini ve kilo alma özgeçmişlerini içeren bir mesaj yazsınlar. Mesajlarınızın kapsamı, öncelik hakkı almanız için önemlidir.
Yeni üyeye ihtiyaç duyan takımların liderleri sizleri davet edecekler ve deneme süresi sonrasında, kesin üye olup olmayacağınıza karar verecekler. (Bu konuda yetkili olanlar takım liderleridir, konuyla ilgili bana özel mesaj lütfen atmayınız).
Ayrıca yarışmacı olmadan önce sistemin nasıl çalıştığını öğremek için aşağıdaki topiği okumanızda fayda var:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-zayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri.html
ıyilikler diliyorum.
merhaba bende cuma yarışmalarına katılmak istiyorum bana yardımcı olur musunuz
teşekkürederim yardımcı olur musuz yapmam gerekenler hakkındamerhaba bende cuma yarışmalarına katılmak istiyorum bana yardımcı olur musunuz
teşekkürederim yardımcı olur musuz yapmam gerekenler hakkında
Merhaba 8.takima gel canımBen de katilmak istiyorum. 3 ay once dogum yaptim. 55 ile hamile kaldim, 80 ile dogum yaptim. Suan 67 kiloyum hedefim 55e dusmek yine. Boyum 1.60. 29 yasindayim.
Aslinda cok da acele etmiyordum kilo verme konusunda, zira bekarken kendi cabamla 65ten 55e dusmustum ve o kiloyu hamilelige kadar almamistim. Ama bu aksam kp sagolsun eltim icin, x olsa simdiye tığ gibi olurdu dedisinirimi bozdu. Cok pis hirs yaptim.
Yalniz nasil katilacagimi anlamadim. grup mu beni davet ediyor, ben mi istedigim gruba ben geldim diyorum anlamadim
Ben 77 kiloyum.'ve gercekten zayiflamak istiyorum.banada yardimci olun.bugun itibariyle basliyorum diyete.
2.takım gelebilirsin canımmerhaba.. 71.6 kiloyu gördüm bugün. henüz 24 yaşındayım..
7-8 ay önce 58 kiloydum. eşime kilo aldırabilmek için ekstra yağlı yemekler yapmaya başladım. ona 1 kilo dahi aldıramadım ama ben bir sürü kilo almış bulundum... bu durumdan çok şikayetçiyim ve artık hayatıma çekidüzen vermenin zamanı geldi. bu yaşımda bu sorunum çözülmezse gelecekteki halimi düşünmek dahi istemiyorum..
kilo verirken aynı zamanda ciddi şekilde sporla sıkılaşmamda lazım.
bu sene mezuniyetimde var aynı zamanda mayısa kadar en azından 6-7kilo vermek istiyorum ve yardımınıza çooook ihtiyacım var.
daha önceleri bu grup sayesinde 86 kilodan 58 kiloya inmeyi başarmıştım 7-8 sene öncesinde.
bunu tekrar başarmak istiyorum.
bugün itibariyle diyetim başlamış bulunmakta..
Merhaba ben 19 yaşındayım ve 68 kiloyum daha da almaya devam ediyorum. Git gide kompleks haline getirdim. Çevremdekilerin imaları, bakışları zamanla beni kendimden soğutur oldu. Ne olursa olsun kararlıyım Zayıflamak isiyorum. Hayatımın geri kalanını hep başkalarına imrenerek geçirmek istemiyorum.Bana yardımcı olursanız sevinirim. Desteğe moral motivasyona ihyacım var. Daha önce ne kadar denediysem de başaramadım. Bu sefer son olsun istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?