6. Takıma gelebilirsinBende katilmak istiyorum bu yarismaya cunku coook ihtiyacim var dogum yaptim bu kilolarin acil gitmesi lazim boy..: 1.68 kilo: 85 ama yalniz olmuyo grupla basaracagima inaniyorum
6. Takıma gelebilirsinMerhabalar bende bir çocuk annesiyim. Kendimi ozetlemem gerekirse iki bucuk yil once 90 kiloyla doguma girdim. Ve bir ay once kizimi sütten kestim malum 2 yaşını da geçti .( bu surede hamile kaldigim 63 kiloya indim) tartida 68 kiloyu gorunce diyete baslamaya karar verdim bir aydir yediklerime dikkat etmeye calisiyorum ve 62 kiloyum 10 kilo daha vermek istiyorum.
10 takima gelebilirsin cnmYardim eder misiniz nasıl guruplara katilacam
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/10-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.460862/Yardim eder misiniz nasıl guruplara katilacam
10 takima gel cnmBende katılmak istiyorum lütfeeennn benide alınnn
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/10-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.460862/Bende katılmak istiyorum lütfeeennn benide alınnn
merhaba kizlar benide bir takima alirmisiniz ltfen.
bende 1.5 ay once 2.ci dogumu'mu yaptim 22 yasindayim 1.58 boyundayim. . 78 kilo ile hamile kaldim 79 ile bitirdim dogumdan sonra 72 kiloya dustum.
ve suan 67.5 kiloyum .bu zamana kadar guzel kilo verdim. ve giden haftadan berli dikkat ediyorum. yediklerimi iyice kistim. aksam 5'ten veya 6'dan sonra hic bisey yemiyorum.gunde 3 defa yesil cay iciyorum. bol bol su.
spor olarak'ta vucut sıklaştırıcı egzersizler yapiyorum ve cok işe yariyor 1 ay devamli devam edersek cok etkili.
ve buna leslie sansone'yide ekledim bugun bunuda tavsiye ederim. evet hangi takima alacaksiniz beni
10 takima gel cnmMerhabalar... 27yasindayim 83kiloyum. Kilo alma sebebim hamilelik. 10aylik bebeğim var hamileligimde 23kilo aldım ve 91 kg ile doğum yaptım. Artık bu kilolardan kurtulmak istiyorum. Daha önce iki kez diyet yaptım yine hamilelik nedeni alınan kilolardi ikisindede sonuca ulaştım yine ulasacagima inanıyorum.
Tatlım kısaca kendini tanıtırsan ihtiyacı olan bi takım çağırır seniArkadaşlar nasıl takıma katılacağını bilmiyorum biri yardim edebilirmi
2.takıma gel canım90 kiloyum .36 yaşındayım. Doğum sonrası kilo aldım vermek istiyorum
Azimli ve kararlıysan 9.takıma gel cnmiyi akşamlar 26 yaşında 91 kiloyum evlendikten sonra hızla kilo aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?