Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
6. Takıma gelebilirsin

merhaba kizlar benide bir takima alirmisiniz ltfen.
bende 1.5 ay once 2.ci dogumu'mu yaptim 22 yasindayim 1.58 boyundayim. . 78 kilo ile hamile kaldim 79 ile bitirdim dogumdan sonra 72 kiloya dustum.
ve suan 67.5 kiloyum .bu zamana kadar guzel kilo verdim. ve giden haftadan berli dikkat ediyorum. yediklerimi iyice kistim. aksam 5'ten veya 6'dan sonra hic bisey yemiyorum.gunde 3 defa yesil cay iciyorum. bol bol su.
spor olarak'ta vucut sıklaştırıcı egzersizler yapiyorum ve cok işe yariyor 1 ay devamli devam edersek cok etkili.
ve buna leslie sansone'yide ekledim bugun bunuda tavsiye ederim. evet hangi takima alacaksiniz beni

Merhaba canım..
4. Takıma gel :)

Merhabalar... 27yasindayim 83kiloyum. Kilo alma sebebim hamilelik. 10aylik bebeğim var hamileligimde 23kilo aldım ve 91 kg ile doğum yaptım. Artık bu kilolardan kurtulmak istiyorum. Daha önce iki kez diyet yaptım yine hamilelik nedeni alınan kilolardi ikisindede sonuca ulaştım yine ulasacagima inanıyorum.

10 takima gel cnm

Merhaba, uzun zamandır takip ediyorum siteyi ancak şimdi yazma cesareti bulabildim. 22 yaşındayım, hayat düzenimin saçmalığı ve daha önceden geçirmiş olduğum bir takım rahatsızlıklardan dolayı 55 kilodan 85 kiloya çıkmış durumdayım. Ve artık bu duruma bir son vermek istiyorum inanılmaz sıkılmış durumdayım çünkü. Şimdiden teşekkürler iyi akşamlar dilerim herkese.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…