- 28 Ocak 2017
- 79
- 226
- 8
- 26
Arkadaşlar,
Bizler takımlar kurduk ve her Cuma günü tartılarak en çok kilo veren üç takımı belirliyoruz.
Kilo probleminiz varsa, takım ruhu desteğine ihtiyaç duyuyorsanız ve katkıda bulunabilecekseniz sizleri de aramızda görmek istiyoruz.
Cuma Yarışmacısı olmak isteyenler lütfen bu topiğe, kilo bilgilerini ve kilo alma özgeçmişlerini içeren bir mesaj yazsınlar. Mesajlarınızın kapsamı, öncelik hakkı almanız için önemlidir.
Yeni üyeye ihtiyaç duyan takımların liderleri sizleri davet edecekler ve deneme süresi sonrasında, kesin üye olup olmayacağınıza karar verecekler. (Bu konuda yetkili olanlar takım liderleridir, konuyla ilgili bana özel mesaj lütfen atmayınız).
Ayrıca yarışmacı olmadan önce sistemin nasıl çalıştığını öğremek için aşağıdaki topiği okumanızda fayda var:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-zayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri.html
ıyilikler
MerhabaArkadaşlar,
Bizler takımlar kurduk ve her Cuma günü tartılarak en çok kilo veren üç takımı belirliyoruz.
Kilo probleminiz varsa, takım ruhu desteğine ihtiyaç duyuyorsanız ve katkıda bulunabilecekseniz sizleri de aramızda görmek istiyoruz.
Cuma Yarışmacısı olmak isteyenler lütfen bu topiğe, kilo bilgilerini ve kilo alma özgeçmişlerini içeren bir mesaj yazsınlar. Mesajlarınızın kapsamı, öncelik hakkı almanız için önemlidir.
Yeni üyeye ihtiyaç duyan takımların liderleri sizleri davet edecekler ve deneme süresi sonrasında, kesin üye olup olmayacağınıza karar verecekler. (Bu konuda yetkili olanlar takım liderleridir, konuyla ilgili bana özel mesaj lütfen atmayınız).
Ayrıca yarışmacı olmadan önce sistemin nasıl çalıştığını öğremek için aşağıdaki topiği okumanızda fayda var:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-zayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri.html
ıyilikler diliyorum.
Benim kilo problemim 3 ay once basladi boyun 172 kilom da genellikle 70 72 arasinda olurdu ama 3 ay once tartiya ciktigimda ibre 78 i gosterince sok oldum inanmadim tabi hemen sucu tartiya attim baska tartilarda da ayni rakami gorunce üstüne birde önceden değer verdiğim birisinin arkamdan bana "çirkin " demesi uzerine psikolojim baya bozuldu cevremde begenilen biriyim daha once kimse cirkin dememisti bende kendimi guzel bulmuyorum ama ilk defa bi söz kendimi bu kadar kötü hissetmeme neden oldu birde tartı şokunun ardından olunca. Kilo vermeye karar verdim sagliksiz bi sekilde asiri bir diyetle ve sporla 70 kiloya dustum daha sonra 5 kilo aldim bunun uzerinede diyetisyene gittim ve saglikli bi sekilde bu kiloyu 3 haftada attim tekrar simdi tekrar aldim 75 kiloyum ve kilo vermek istiyorum iradem eskisi kadar kuvvetli değil tek basima yapmak zor geliyor eger grubunuza katilirsam benim icin cok iyi olur hedefim 15 kilo vermek insAllah olur
Teşekkürler
5. takıma beklerizMerhaba,
Bir çok diyet deneyimim oldu fakat şuan düzenli bir liste ile 3 aydır devam ediyorum. Hipotiroid ve hipoglisemi hastasıyım. Gruba dahil olarak daha verimlisi olacağımı düşünüyorum. Çocuk sahibi olmak için kilo vermek istiyorum. 165 boyum 73 kiloyum.
Merhaba canım 10. Takıma gelebilirsin.Sanırım kilo problemi olan herkesin hikayesi hep uzun ve ortalama hep aynı. Ya çocukluktan gelen şişmanlık veya hamilelik - lohusalık dönemi. Benim hikayemde çok geçmişe dayanıyor aslında. Kendimi bildim bileli hep şişmandım. Hani şu boylu poslu denen tiplerden oldum. Yaşıtlarım yanımda hep minicik kaldı. Tartı korkulu rüyamdı adeta. En fazla 112 kilo oldum ve akupunktur için doktora gittim. Hiç faydası olmadı. Çirkin kıyafetlerle geçti üniversite yıllarım. Bu şekilde idare ederken ünlü bir diyetisyenden yardım almaya karar verdim. Hem diyetisyen hem psikolog eşliğinde ortalama 13 kilo verdim. Bu dönemde hayatıma eşim girdi. Evlenme kararı aldık. Beni sevdiğini söylüyordu ama zayiflamami da istiyordu bir yandan. 98 kilo ile evlendim. 2 ay sonra hamile kaldığımı öğrendiğimde doktora gittim 7 haftalik hamileydim ve 103 kiloydum. 114 kilo ile doğuma girdim. Şuan kızım 2 yaşında. Ve ben 170 boy ve 104 kilo olmuştum. Eşimle cinsel hayatımızda olumsuz etkilenmeye başlamıştı. Uzaklaştıkça uzaklaşıyorduk birbirimizden. Ve birgün eşimin sahte bir face hesabını olduğunu oradan bazı kızlara baktığını öğrendim. Belki sohbet falan da vardı işin içinde. Kavga ettik şiddetli bir şekilde. Bana zayıfla sende, dedi. Gerçeği yüzüme şak diye söylemişti. Gururumu kıra kıra hemde. Aileminde bu durumdan haberi oldu. Eşim şimdi pişman ve bana sonuna kadar destek. Zayıflamam yönünde ki isteğini bu şekilde söylemiş olmaktan pişman. Şimdi diyetisyene gitmeye başladım. 12 Ocak günü ilk gittiğimde 104.4 kg çıktı kilom. 25 Ocakta kontrole gittiğimde 100.8 kg gösterdi tartı. 14 günde 3.6 kg vermiştim. Bundan sonraki kontrolüm 10 Şubat günü hedefim 98-97 'leri görmek. Hergünde 5km yürüyüş yapıyorum.Bu dönemde paylaşmaya, desteğe ihtiyacım var hissediyorum. Beni de aranıza alir mısınız?
Sanırım kilo problemi olan herkesin hikayesi hep uzun ve ortalama hep aynı. Ya çocukluktan gelen şişmanlık veya hamilelik - lohusalık dönemi. Benim hikayemde çok geçmişe dayanıyor aslında. Kendimi bildim bileli hep şişmandım. Hani şu boylu poslu denen tiplerden oldum. Yaşıtlarım yanımda hep minicik kaldı. Tartı korkulu rüyamdı adeta. En fazla 112 kilo oldum ve akupunktur için doktora gittim. Hiç faydası olmadı. Çirkin kıyafetlerle geçti üniversite yıllarım. Bu şekilde idare ederken ünlü bir diyetisyenden yardım almaya karar verdim. Hem diyetisyen hem psikolog eşliğinde ortalama 13 kilo verdim. Bu dönemde hayatıma eşim girdi. Evlenme kararı aldık. Beni sevdiğini söylüyordu ama zayiflamami da istiyordu bir yandan. 98 kilo ile evlendim. 2 ay sonra hamile kaldığımı öğrendiğimde doktora gittim 7 haftalik hamileydim ve 103 kiloydum. 114 kilo ile doğuma girdim. Şuan kızım 2 yaşında. Ve ben 170 boy ve 104 kilo olmuştum. Eşimle cinsel hayatımızda olumsuz etkilenmeye başlamıştı. Uzaklaştıkça uzaklaşıyorduk birbirimizden. Ve birgün eşimin sahte bir face hesabını olduğunu oradan bazı kızlara baktığını öğrendim. Belki sohbet falan da vardı işin içinde. Kavga ettik şiddetli bir şekilde. Bana zayıfla sende, dedi. Gerçeği yüzüme şak diye söylemişti. Gururumu kıra kıra hemde. Aileminde bu durumdan haberi oldu. Eşim şimdi pişman ve bana sonuna kadar destek. Zayıflamam yönünde ki isteğini bu şekilde söylemiş olmaktan pişman. Şimdi diyetisyene gitmeye başladım. 12 Ocak günü ilk gittiğimde 104.4 kg çıktı kilom. 25 Ocakta kontrole gittiğimde 100.8 kg gösterdi tartı. 14 günde 3.6 kg vermiştim. Bundan sonraki kontrolüm 10 Şubat günü hedefim 98-97 'leri görmek. Hergünde 5km yürüyüş yapıyorum.Bu dönemde paylaşmaya, desteğe ihtiyacım var hissediyorum. Beni de aranıza alir mısınız?
9.takıma gel cnmMerhaba bende katılmak isterimson senelerde fazlasıyla kilo aldım. Boyum 1.64 kilom 86. En önemlisi sağlığım için kilo vermek istiyorum.
10. Takıma gelebilirsin.Yas 32 boy 155 kilo 73.5 evlenene kadar hiç 49 kiloyu görmedim evlendim hamilelikle beraber kilo almaya başladım.. bide eşim ve ailesinin 2 öğün alışkanlığı var ben 3 öğün aralarda meyve yiyerek büyüdüm doğal olarak sistem değişince kilolarda 3er 5er katlandı 70 le doguma girdim doğumdan sonra 40 günde 55 kiloya düştüm doğum sonu depresyon döneminde ama çevreden sütün yetmiyo çoçuk aç çok az yiyorsun lafları daha çok bunalıma soktu beni sırf süt için midem bulana bulana yemek yedim ve tekrar kilolar yükselmeye başladı.. 70 le tekrar hamile kaldım 82 ile doğum yaptım 1.5 yıl önce şuan 73 ile 74 arası gidip geliyo sağlık sorunlarım başladı...evdeki yeme alışkanlığı hala 2 öğün ve ben kilo almaya devam etmek istemiyorum.. bana destek olabilecek kimse yok zayıflamaya çalışıyorum deyince alay konusu oluyor... o yüzden gizli gizli yapmaya başladım ama yanlız çabuk pes ediyorum o yüzden bu siteye üye oldum
Azimli ve kararlıysan 9.takıma gel cnmMümkünse bende katılmak istiyorum. Boy 168, kilo 90, yaş 28. Bugüne kadar olmadığım kadar kiloluyum , öncedende çok zayıf değildim en yüksek kilom 78 felandı. Bir türlü başlayamıyorum , başlasamda ben anlamadan diyetim bozuluyormotivasyona çok ihtiyacım var.
Tamam geliyorumAzimli ve kararlıysan 9.takıma gel cnm
Azimliyim diyorsan 3. Takima gelebilirsin abla.merhabalar kliom 71, 700 boyum 153 yasim 48 kendi kendime 2 aydir 4 kiloyu zor verdim. 3 haftadirda takildim hic kilo veremiyorum. spor yapiyorum 1 haftadir basladim. hareketliyim. beni hangi gruba alirsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?