Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
selamun aleykum arkadaşlar bende katılmak istiyorum 89 kilodan 83 kilo düştüm ama ilerleyemiyorum motivasyona ihtiyacım var saglık durumlarımı kontrl ettirmiştim tek sorunum aşırı yemek yemek bir gruba dahil olmak beni çok mutlu eder ve bu süreci en kısa ve güzel bir sekilde atlatırım :)

Arkadaşlar zayıflamak istiyorum beni uygun takıma davet edermisiniz 60kiloyum 53 e düşmek istiyorum

Merhaba, en son 68 kiloya düsmüstüm birkac ayda yine 75 kiloya çıktım. Çok yogun calisiyorum spor yapamiyorum gün icinde enerjim düstükce sacma seylerle gecistirmeye calisiyorum.Ama artik aldigim kilolar canımı cok sıkmaya basladi buranin etkili olacağını umuyorum.Beni de alir misiniz yarismaya acaba ☺

6. takıma bekliyoruz canım

Merhaba 3 yıllık evliyim ve evlendikten sonra aldığım kilolar beni çok mutsuz ediyor, yaklaşık bir haftadır diyet yapıyorum şuan kilom 64.700 gr hedefim 52 kiloya düşmek en kısa zamanda bir gruba dahil olup motivasyonumu daha çok yükseltmek istiyorum

2 takima gel tatlim

Beni de ekleyin araniza kizlar birbirimize destek olarak kurtulalim kilolardan ins.
63 kiloyum 53- 54 olmak istiyorum

Selamın aleyküm kızlar
nasıl söyleyeceğim bilmiyorum ama utanarak yazıyorum
30 yaşında 3 çocuk annesi (1. Çocuğum 9 yaşında 2. Gebeligim ikiz oldu onlarda 3.5 yaşında) ve tam 99 u gördüm bugün
100 görmek istemiyorum ve yine yeniden zayiflamak istiyorum
Benide uygun bir takıma alırsanız çok sevinirim
75 kiloya inmek hedefim inşallah

6. Takıma gel canım

Merhabalar bende bir çocuk annesiyim. Kendimi ozetlemem gerekirse iki bucuk yil once 90 kiloyla doguma girdim. Ve bir ay once kizimi sütten kestim malum 2 yaşını da geçti .( bu surede hamile kaldigim 63 kiloya indim) tartida 68 kiloyu gorunce diyete baslamaya karar verdim bir aydir yediklerime dikkat etmeye calisiyorum ve 62 kiloyum 10 kilo daha vermek istiyorum.

Bende katilmak istiyorum bu yarismaya cunku coook ihtiyacim var dogum yaptim bu kilolarin acil gitmesi lazim boy..: 1.68 kilo: 85 ama yalniz olmuyo grupla basaracagima inaniyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…