Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaşlar üç gün önce yine burada bir takıma katilmak istediğini yazdım ve birine davet edildim. Fakat takimda hemen hemen hic kimse sohbet etmiyor menü yazıp yorumlamıyor. Ben ciddi manada motive olmuşken bunu kaybetmek istemiyorum. Aktif ve benim motivasyonunu daha da arttıracak ve menümü olumlu olumsuz yorumlayacak takıma katılmak istiyorum. Boyum 165, kilom77,5 hedefim 10 kilo vermek.

Kilo alma nedenim.
3 ay önce 5 aylık hamileyken bebeğimi kaybettim ve sıkıntı ve stresten fazla yedim. Simdi 10 kilo fazlam var. Nisana kadar hepsini vermek niyetindeyim inşallah.

8.takima gel canım

Selamlar. Ben üç gün önce bir takıma girdim ama pek aktif olmadığı için motive olamadım. Daha aktif ve paylaşımların yoğun olduğu bir gruba geçmek istiyorum :)

merhaba ben 85 kilo 24 yaşında kilo vermeye 58 e inmeye kararlı bir öğretmenim. beni de grubunuza alınn birincilik garanti söz, daha yeni başlıyorum diyete :)

Mrblar bende yeniyim
Boy 160 kilo 74 kg yaş 31 .
2 hamilelik sonrası çıktım bu kiloya peşpeşe doğum emzirme felan aldı başını çıktı hedef 58 kg.
Sağlık mutluluk için Zayıflamak istiyorum ama esim ile bir anlaşma yaptık yaa kadar hedefime ulasirsam araba alacakmis

Gerçekten kararlıysan 10. takıma bekliyoruz..

Merhaba bn burada yeniyim bnde bir grupla zayıflamak istiyorum haftaya eliptik bisikletim olcak sporda yapabileceğim iradem çok düşük sabahları diyetle başlayım akşam kafayı yiyorum buna engel olursam zaten kilo vereceğime inanıyorum ama motivasuon lazım işte ben eskiden zayıf bir çocuktum lise 1 e giderken ibs hastası oldum ve stresten uzaklaşmak için okulu bırakıp eve kapandım böylece manyak bi şekilde kilo aldım sonunda ibsi yendim ve şimdiki amacım zayıflamak
Yaşım 18 boyum 164 kilom 92 nasıl yapacağım bilmiyorum ama bir şekilde zayıflamak istiyorum bu arada gruba nasıl katılacağımı bilmiyorum beni gruba alıcak olan kişi nasıl katılacağımı açıklarsa sevinirim teşkkürkler

10. Takıma gel tanisalim canım.

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...lama-yarismasi.460862/page-4804#post-50053514

Bu linkteki 1. sayfayı ve karar defterini okuyup kabul edersen 10. Takımda bekliyoruz seni

Merhaba bende yeniyim kilolu olmak adeta bende bir kader gibiydi en son ilkokul 3.sınıfta falan normal boyutlardaydim sonra hep şişman bir kadın oldum evlendim 4 yıl önce tam bir yıl önce süpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim dünya başıma yıkıldı 108 kilo ve hamileydim neyseki çok iyi bir kadın doğum doktoru ve kendi çabamla zor olsada +4kilo ile hamileliğimi bitirdim çok şükür şimdi saglikli 4 aylık bir bebeğim var doğum sonrası kendi çabam ile su an 88 kiloyum artik normal bir insan olmak zorundayim sismanlik kaderim olmaktan cikmal cunku artik benden once gelen biri var artik anneyim ben zaman zaman motivasyon ihtiyacım oluyor buraya girince böyle gruplar olduğunu görünce aranıza katilmak istedim kabul ederseniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…