10. Takima gel cnmSelamu aleykum kilo gecmisinizi anlatan bi yazi paylasmam isteniyor.ne aci ki hic kendimi zayif biri olarak hayal edemiyorum..hep kilolu resimlerim hatta bebeklik fotograflarim bile..7 ay once anne oldum.cok hareketli ve su sever bi insan olarak yillardir ayni kiloyu muhafaza ediyorum dogumdan sonra bile.uzun zamandir 95 kiloyum,2 haftadir diyet yapiyorum suan tartida 91.40 gordum.1.67 de boyum var.Yemegi cok seven bi nefsimkararli ve istikrarli olmak,yaza 70 kiloya dusmus bi insan olmak istiyorum.tabiki ilk hedefim 70 kg.Tartida kendimi 65kg olarak gormek istiyorum
9.takima gel tanisalim cnmMerhaba, ben de aktif bir grupta yer almak istiyorum :)
benmi?9.takima gel tanisalim cnm
Mesajını alıntıladım arkadaşa söyledim cnmbenmi?
yok yapmayacağım vazgeçtim şok falanMesajını alıntıladım arkadaşa söyledim cnm
Bizim takımda şok diyetler yasak olduğu için seni çağıramıyorum
Üye ihtiyacı olan başka bi takım çağıracaktır
Merhaba :)
Ben de çocukluğumu bademciklerim yüzünden zayıf geçirdim :) Her hafta hastalanırdım bir antibiyotik biter yenisi başlardı hafta 1 gün mutlaka acildeydik 40 derece ateşle. Sonra 12 yaşında bademcik ameliyatı oldum ve kabus o zaman başladı. Boyum uzun olduğu için anlaşılmıyor ama hep kalıplı bir kız oldum maalesef. Ortaokul ve lisede hep tontiştim iriydim. Üniversiteye hazırlanırken herşey daha da kötü oldu.
Bir dönem verdim katını geri aldım. En sonunda da 71-75 arasına sıkıştım kaldım. Şu anda 74 kiloyum. Masa başı çalışıyorum, genelde kahvaltısız çıkıyorum poğaça yiyorum ve beni bu bitiriyor. Öğlen iş yerinde çıkan yemeği yiyorum o biraz daha kontrollü oluyor. Akşam eve geç gidiyorum geç yiyorum allah ne verdiyseÜniversiteyi uzaktan okuduğum için ders çalışırken de sürekli yiyorum. Yiyorum yani
Ve en önemlisi çikolatasız katiyen ama katiyen günüm geçmiyor dayanamıyorumAy itiraf defteri gibi oldu
Ama artık zayıflamam lazım. Bacaklar oldu löpeçka, popo desen konya ovasından hallice, gıdık babaneme döndü :'(
Herkes boyun var kaldırırsın diyor ama 1-2 seneye söz nişan olaylarına gireceğiz, adam zaten küçümen aynı boydayız. Ben ablası gibiyim yanında
Ay beni de alsın bi grup
Düzenleme: 21 yaşındayım. 175 boyum. 74 kiloyum.
Hedefim en az 65
3.takıma gidebilirsin cnmama kızlar yok mu hiç bir grupta üye eksiği
kendi kendime motive olamıyorum ben
3.takıma gidebilirsin cnmBen nereye gitsem acaba? yavaş düzenli sağlıklı sporlu bir kilo verme süreci olsun istiyorum.
Tsk ederim nail gidicem bi türlü bulamadim
bi dk cnm link atiyimTsk ederim nail gidicem bi türlü bulamadim
3.takıma gel cnmmrb 1,70m 61kg yum hedefim 58kg takım aramaktayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?