3, takıma gel cnmmerhaba 174 boyundayım73.3 kiloyum. 4 aydır evliyim ve düğünden sonra 10 kilo aldım. tekrar 64 kilo olmak istiyorum.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...kim-cuma-zayiflama-yarismasi.38584/page-12018Kızlar merhaba,
Aranıza yeni katıldım
Umarım bu grup bana ivme kazandırır.
öncelikle iyi günler. 1.68 boyunda 97 kg ağırlığındayımbende bir çok arkadaşımız gibi hep kilolu biriydim. üniversiteye başladığımda1.sınıftı sanırım, spor yürüyüş yediklerime dikkat ederek 102 kilodan 84 kiloya düştüm. sonra nişan vs. durumları oldu 2 haftada 7 kilo daha verdim 77 oldum. ardından nişanlndıktan sonra dikkat ederek 71 kga kadar düştüm. 40 beden giyiniyordum o zaman.hem okuyordum hemde nişanlıydım. ailemin yanına yazın tatile gidince ailemin bu ani zayıflığa tepkisi ve sürekli bir şeyler yedirmesi sonucu ,aynı zamanda kayınvalideminde, 76kgla evlendim.aslında ciddi anlamda hareketli, yürümeyi spor yapmayı çok seven biriydim sonra bende başlayan hayata, iş yapmaya ,derslere, hatta insanlarla bile görüşmeye isteksizlikle tv karşısında oturma ve bol bol atıştırma sonucu 85kg oldum yine. ama sonrası hep kontrol ve dengeli yememe rağmen işte 98 kiloyum 2 ayda 8 kilo aldım oysa bn dikkatli beslendiğimi sanıyrdm. anlıyorum ki vucudumun bana ciddi bir tepisi bu. bu yıl okulum bitiyor ve ben önümüzdekiyaza bir bebek sahibi olmayı istiyorum bu yüzdende bebeğimi misafir edeceğim bedenimi hazırlamak istiyorum. bu yüzden diyetisyene gitmeye karar verdim. ayın 29una randevu aldım. ama o zamana kadar dikat etmeye devam ediyorum hemde daha sıkı prensiplerle! zayıf olduğum zamanki resimlerimi gardrop kapklarına ve buzdolabının üzerine yapıştırmakla başladım kendimi mtive etmeye, o resimlerimlerdeki halimi o kıyafetlerimin içie girebilmeyi o kadar özlüyorumki... gelinliğimi de saklıyorum inş. bu evlilik yıl dönümümüzde içine girebileceğim ve eşime sürpriz yapacağım:)
sağlıklı yaşamak ve beslenmek isteyen hepimizin olduğu gibi benimde morale güdülenmeye desteğe ihtiyacım var. tabii biraz da rekabetebeni de aranıza alır mısınız?
3. Takıma bekliyorum cnmMerhana kizlar yasim 30 boyum 158 kilom 79.9
Ilk gebeligimde 65 kilodan 90a ciktim dogumdan 1 yil'sonra eski kiloma 65e indim 2. Gebelik derken bu kiloda buldum kendimi dogum yapali 3 sene oldu veremedim
Zayiflamak icin beni tek tetikleyen hirs yapmak ilk dogum kilolarimi arkadasla yaris yaparak kisa surede verdim.
O yuzden hirsli benide sureklii hirslandiracak bir grupta yer almak istiyorum
Slm arkadaslar bende yeni üye oldum sizler ile hırs yaparak su on kiloyu vermek isterim simdi hangi takım hayrına alacak beni
Suan ki kilom 69hedef60
Merhaba,Merhaba sağlıklı zayıflama için neden herbalifeı denemiyorsunuz bir ayda aç kalmadan 4 kilo verme garantili ben çok memnunum.
5.takima gel canim tanisalimMerhabalar, kilo vermem de birbirimize destek olup motivasyonumuzu artırması acısından ben de
aranıza katılmak istiyorum. sahip çıkın bana da
10. takima gelebilirsin cnmBen 38 yaşındayim. Boyum 166 cm ve kilom 90 kg. Lise üniversite yıllarında en fazla 65 kg oldum 2003 de evlenirken 61 kg dim ve kendimi kilolu buluyordum çünkü zayifta olsam basen bölgem biraz genişti.İlk olarak evlendikten sonra kilo aldım 1 senenin içinde 8 kg aldım ve hayatımda ilk kez 2005 de diyet yaptım.3 ay gibi bir zamanda 74 kg dan 64 kg a düştüm spor ve diyetle.2008 de tüp bebek tedavisi sırasında yine kilo aldim yine diyetisyen esliginde aldığım kiloların bir kısmını verdim.enson 2012 de yine bir tüp bebek denemesi ve yine kilolar geldi tabi bu defa hamdolsun doğum yaptım ve doğum sonrası emzirme döneminde 95 kg a çıktım geçen sene bir spor salonuna gidip biraz yediklerime dikkat ederek 5 kg verdim.simdi ise artık uzerimdeki bu fazla kilolardan tamamen kurtulmak istiyorum.hedefim 30 kg vererek 60 kg a düşmek.inşallahhh bu defa hedefimi görmeden yarım bırakmak yok motive oluyorum ama devam ettiremiyorym bu sebeple bu yarış işi bana çok cazip geldi inşallah burada hep birlikte 60 kg olduğum günleri görürüz.saglikla tabiki.herkese sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?