Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhaba 174 boyundayım73.3 kiloyum. 4 aydır evliyim ve düğünden sonra 10 kilo aldım. tekrar 64 kilo olmak istiyorum.

Kızlar merhaba,
Aranıza yeni katıldım
Umarım bu grup bana ivme kazandırır.

Merhaba sağlıklı zayıflama için neden herbalifeı denemiyorsunuz bir ayda aç kalmadan 4 kilo verme garantili ben çok memnunum.

Merhana kizlar yasim 30 boyum 158 kilom 79.9
Ilk gebeligimde 65 kilodan 90a ciktim dogumdan 1 yil'sonra eski kiloma 65e indim 2. Gebelik derken bu kiloda buldum kendimi dogum yapali 3 sene oldu veremedim
Zayiflamak icin beni tek tetikleyen hirs yapmak ilk dogum kilolarimi arkadasla yaris yaparak kisa surede verdim.
O yuzden hirsli benide sureklii hirslandiracak bir grupta yer almak istiyorum

3. Takıma bekliyorum cnm
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...kim-cuma-zayiflama-yarismasi.38584/page-12018

Slm arkadaslar bende yeni üye oldum sizler ile hırs yaparak su on kiloyu vermek isterim simdi hangi takım hayrına alacak beni

Merhaba sağlıklı zayıflama için neden herbalifeı denemiyorsunuz bir ayda aç kalmadan 4 kilo verme garantili ben çok memnunum.
Merhaba,
lütfen ürün reklamı sayılacak içerikler yazmayınız.
Ürün satışı, reklam vb yasaktır.

Merhabalar, kilo vermem de birbirimize destek olup motivasyonumuzu artırması acısından ben de
aranıza katılmak istiyorum. sahip çıkın bana da

Ben 38 yaşındayim. Boyum 166 cm ve kilom 90 kg. Lise üniversite yıllarında en fazla 65 kg oldum 2003 de evlenirken 61 kg dim ve kendimi kilolu buluyordum çünkü zayifta olsam basen bölgem biraz genişti.İlk olarak evlendikten sonra kilo aldım 1 senenin içinde 8 kg aldım ve hayatımda ilk kez 2005 de diyet yaptım.3 ay gibi bir zamanda 74 kg dan 64 kg a düştüm spor ve diyetle.2008 de tüp bebek tedavisi sırasında yine kilo aldim yine diyetisyen esliginde aldığım kiloların bir kısmını verdim.enson 2012 de yine bir tüp bebek denemesi ve yine kilolar geldi tabi bu defa hamdolsun doğum yaptım ve doğum sonrası emzirme döneminde 95 kg a çıktım geçen sene bir spor salonuna gidip biraz yediklerime dikkat ederek 5 kg verdim.simdi ise artık uzerimdeki bu fazla kilolardan tamamen kurtulmak istiyorum.hedefim 30 kg vererek 60 kg a düşmek.inşallahhh bu defa hedefimi görmeden yarım bırakmak yok motive oluyorum ama devam ettiremiyorym bu sebeple bu yarış işi bana çok cazip geldi inşallah burada hep birlikte 60 kg olduğum günleri görürüz.saglikla tabiki.herkese sevgiler.

10. takima gelebilirsin cnm
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/10-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.460862/
ilk sayfadaki kurallari kabul edersen bizimlesin

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…