Merhabalar 29 yasında 1/70 boy 100 kiloyum ben de destek ve motive almak istiyorum aranıza alır mısınız beni de
10. Takima gelebilirsin kizlarMerhaba arkadaşlar. Ben 52 kilo ile başladığım 20li yaşlarımı 84 ile devam ettiriyorum. 29 yaşındayım 30a sadece 7 ay kaldı. 168 boyundayım. Kilom 84. üniversiteye başlamamla birlikte kilo almaya başladım. Her yıl düzenli olarak kilo alıyorum. Birr ara 76 dan 67 ye düştüm. O zamana kadar en yüksek kilom 76 olmuştu. 67 kilo ile evlendim. Şu an 84 üm. Nasıl düzelecek nasıl eski halime döneceğim bilemiyorum. Hedefim 58. Aranıza katılırsam çok mutlu oluru
senide 10. Takima bekleriz https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/10-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.460862/Selam kızlar ben 1.60 boyunda ve 80 kiloyum.Hamilelikte kilo aldım.Tam 20 kilo fazlam var.Daha önce başardım yine başarabilirim.Desteğe ihtiyacım var.70 kg dan 58 e düştüm daha önce ve yine zayıflamak istiyorum.Benide aranıza alırmısınız. Sevgiler... :)
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/10-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.460862/merhaba, ben dasmodel.
29 yaşındayım.
1.70 boyundayım.
105 ile başladım şuan 99 kiloyum.
hedefim 60 kiloya sağlıklı ve sarkmadan ulaşabilmek.
hastalıklar, hareketsiz yaşam, düzensiz beslenme kilo alma nedenlerim.
metabolizmam hashimoto ve ibs nedeniyle yavaş.
benzer durumda olan arkadaşlarla birbirimizi motive etmek için katılmak istiyorum.
davetinizi bekliyorum sevgiler.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/10-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.460862/
10 Takima beklerim kararli ve hirsliysan
senide 10. Takima bekleriz https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/10-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.460862/
edahi ElizabethHarmon tiklayip gelin kizlar
1. Takıma gelebilirsiniz bağyanBen 168 boyunda 85 kiloyum. Ben ??
merhaba arkadaşlar,Arkadaşlar,
Bizler takımlar kurduk ve her Cuma günü tartılarak en çok kilo veren üç takımı belirliyoruz.
Kilo probleminiz varsa, takım ruhu desteğine ihtiyaç duyuyorsanız ve katkıda bulunabilecekseniz sizleri de aramızda görmek istiyoruz.
Cuma Yarışmacısı olmak isteyenler lütfen bu topiğe, kilo bilgilerini ve kilo alma özgeçmişlerini içeren bir mesaj yazsınlar. Mesajlarınızın kapsamı, öncelik hakkı almanız için önemlidir.
Yeni üyeye ihtiyaç duyan takımların liderleri sizleri davet edecekler ve deneme süresi sonrasında, kesin üye olup olmayacağınıza karar verecekler. (Bu konuda yetkili olanlar takım liderleridir, konuyla ilgili bana özel mesaj lütfen atmayınız).
Ayrıca yarışmacı olmadan önce sistemin nasıl çalıştığını öğremek için aşağıdaki topiği okumanızda fayda var:
Karar Defteri
ıyilikler diliyorum.
Merhaba 10. Takıma bekleriz.merhaba arkadaşlar,
kilo:98.1
boy: 1.62
kilo geçmişim: son iki yılda 18 kg aldım ondan önceki bir senede de 10 kg .
polikıstık over sendromum var doğal yollarla adet olamıyorum. bunun yanında troid gibi hormonlarım da bozuk. hormon bozukluğuna bağlı psikolojik destek alıyorum. 3 kez aşılama denemem oldu. bu tedaviler sırasında 9 kg aldım vermem gerekirken.
asla çok yemek yemem ama düzensiz beslenirim. almam gereken ilaçları içemiyorum zira midem mahvolmuş durumda. ama ilk kez ömrümde ilk kez kararlıyım. ve ben gerçekten kararlıysam yaparım bugüne kadar hep böyle oldu.
umarım beni de alırsınız gruba güzel haberlerinizi bekliyorum :))))
10. Takıma bekliyoruz.Hedef kilo:73-74
Kilo:87
Boy:1.80
Yas:32
Pko hastasiyim.Bu sebeple son 5 yolda 15 kilo aldim.3 haftadir diyetteyim.Diyet konusunda iradem yok denecek kadar az.Hirsli da bir insan degilim ama su kilo verme surecinde buna da ihtiyacim var.
kızlar beni de bi gruba alırmısınız daha önce kendi çabalarımla 17 kilo verdim 6 kilosunu geri aldım 4 yılda. şimdi tekrardan kilo vermek istiyorum ama tek başıma olmuyo bi gruba dahil olmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?