- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
Tesekkyr ederim:)))misafir üye olmak istiyorsan gel listeye girene kadar verirsin zaten o kiloyu10. Takima gelebilirsin
Kararlıysan ve düzenli paylaşım yaparım dersen 9.takıma gel tanışalım cnmBoyum 1.61cm.kilom 80üstü üzüldüğüm için baskülü görmek istemiyorum bugün geçti yarın kalkar kalkmaz aç karnına tartılıp yazsam olurmu
Kimse beni istemediMerhaba kizlar,
Boyum 162 kilom 68
Gecen sene bende buradaydim sonra yasadigim bazi sorunlardan dolayi haber vererek ciktim sonrasindada bazi rahatsizliklar yasadim ve kilo veremedim.
Buraya sık girebiliyorum yani sayfayi takip edip paylasim yapabilirim.
Bu kez saglam bir 10 kilo vermek ve yasam tarzimi saglikli hale getirmek istyorum.
Azimliysen 9.takıma gel tatlımBende beklemediyim
Merhaba ben bir kahve sayesinde yağ kadından kurtuluyorum denemek istermisinbende cuma yarısmalarına katılmak ıstıyorum.bana yardımcı olurmusunuz.bende unıversıteden sonra kılo alanlardanım.boy:1.70 kilo 78 bugun dıyete basladım hayırlısıyla sonunu getırecegım.cevabınızı beklıyorum.
3. takıma beklerim cnmKizlar merhaba 30 yaşindayim 1 senedir cocuk istiyoruz tup bebek ilaclar derken 10-15 kg aldm suan 71.2 kiloyum boyum 1.64 3 aya kadar 55 olmam gerek 2.denememi yapıcam benide alın lütfen zayflamak isiyorim.
Tamam canm tes3. takıma beklerim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?