Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba Arkadaşlar,
Yeni doğum yaptım. Bebişin hastalıkları, işi bırakma, kilolar derken kafayı yemek üzereyim yani. Bir yerden başlamam gerekiyor artık. Beni de aranıza alır mısınız?
Boy: 1.60
Kilo : 97.4

Canim 8. Takıma gel tanisalim

Selam herkese..160 boyunda 75 kiloyum..2 çocuğum var..yaza ideal kiloda olmak istiyorum ..beni de alır mısınız aranıza?

Selam kızlar bende malesef hamur işi kış hareketsizlik derken 1 yılda 65 ten 72 ye çıktım, 1.5 haftadır eliptik bisikletle günde 40 ar dakika spor yapmaya başladım. Benide takımınıza katarsanız mutlu olurum.
Kilom:72
Boy:168cm

Hedef kilon nedir cnm ? Istekliysen 10. TAkima gelebilirsin

Selam kızlar
Ben 1 sene evvel doğum yaptım ama evde çocuk bakmaktan hiç kendime bakmaya fırsat bulamadım inanır mısınız kaşlarımı bile aldıramıyorum
Artık bu gidişata bir dur dememin vakti geldi çünkü kilolar aldı başını yürüdü insülin direncim de varmış yeni öğrendim
Beni de bir gruba alıp motive eder misiniz :)
Boyum 160
Kilomu bilmiyorum ama 90 larda sanırım yarın sabah ayın 1 i ya sabah tartılıcam şimdi korkuyorum

kararliysan 9.takima gel canim

Merhaba , kızlar. 20 yaşında üniversite öğrencisiyim. Bekarım, 1.68 boyunda, 61.5 kiloyum. 57 kilodan bu kiloya çıktım birden-bire, şimdi ilk hedefim 55 kilo olmak. Beni de aranıza alırsanız sevinirim

Merhabalar sevgili bayan arkadaşlarım
Öncelikle kendimi sizlere tanıtmak istiyorum
25 yaşındayım Yeni evledim ve ev hanımı oldum :)
165 boyda ve 70 kilodayım.
Uzun zaman önce 55 kilo zayıf bir kızcağızdım fakat Babamı 2009 yılında kaybedinci
çok zor üzüntülü bir yaşama adım atmış oldum.ve çok üzüntüler geçirdim
ve mağlesef üzütüler hastalıkları doğuruyor bu dönem içersinde bir çok psikiyari ilaçları kullandım
fakat 2013 yılında panik atak teşisi konuldu ve 2 tane hayatımı karartan ilaç verildi
ilaç bana kilo aldırmaya başladı 55 ten 65 çıktım ama kilomun farkında bile değildim sonr4a uzun zaman aradan sonra tekrar tartıldığımd a 83 kiloyu görmüştüm artık ama iş işten geçmişti sevgili arkadaşlarım
daha sonra iyicice pisikolojim bozuldu. ama inat ettim eski günlerime dönücem diye ilaçlarıma son verdim ve diyete başladım 1 yılda 10 kilo verdim.Ama evlilik stresi hazırlığı derken diyetimi bıraktım lakin kilo almadım
Ama inat ettim o 10 kiloyuda vermek istiyorum daha sağlıklı bir anne daha morali düzgün bir eş olmak için değişim düğmesine tekrar baştım ama bunu tek başıma yapacak kadar güçlü değlim. sizlerin yardımına ihtiyazım var
ummarım benide aranıza alır yardımlaşma birlik içinde zayıflarız

Merhaba tatlım gerçekten kararlı, istekliysen 10. Takımda seni bekliyoruz merak etme hep birlikte kurtulacağız bu kilolardan hüzünler geride kaldı

merhabalar arkadaşlar 162 boyundayim 60 kıloyum hamileliğimde fazla kilo aldım verdim ama kalanlar beni üzüyor 54 kilo olmak istiyorum beni de aramıza alır misiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…