- 25 Mart 2014
- 1.302
- 441
- 123
tatlim 4.takim zaten ilk yazdiginda seni cagirmis ama sen 5_7_9'a yazmissin daha once 14e yazmissin ama bi yerde istikrarli katilimli olman lazim ki takimlarda sana yardimci olabilsinMerhaba ben 164 boyunda 60 küsür kg de olan 18 yaşında 68kg den 2 senede kendi çapında zayıflayan bi kızım hedefim 52 ramazan bayramına kadar aylardır bunun stresinden kurtulmaya çalışıyorum ama nasıl besleneceğim ve ne yapacağım hakkında bi bilgim yok sağlıksız besleniyorum ve genç yaşta sağlığımı bozmadan su ve kaptan vermeden zayıflamak istiyorum beni gerçekten motive edebilecek ve beni yönlendirecek tıpkı bi anne ve diyetisyen gibi yönetebilecek birileri var mı? Gerçekten buna çok ihtiyacım var
Merhaba evet haklısınız bi kaç yere yazmıştım ama yeni olduğum için tam olarak ne yapacağımı bilmiyorum daima aktif olan bir yer istiyorum ki motivem düşmesin bana limk atabilir misiniz?tatlim 4.takim zaten ilk yazdiginda seni cagirmis ama sen 5_7_9'a yazmissin daha once 14e yazmissin ama bi yerde istikrarli katilimli olman lazim ki takimlarda sana yardimci olabilsin
Arkadaşlar,
Bizler takımlar kurduk ve her Cuma günü tartılarak en çok kilo veren üç takımı belirliyoruz.
Kilo probleminiz varsa, takım ruhu desteğine ihtiyaç duyuyorsanız ve katkıda bulunabilecekseniz sizleri de aramızda görmek istiyoruz.
Cuma Yarışmacısı olmak isteyenler lütfen bu topiğe, kilo bilgilerini ve kilo alma özgeçmişlerini içeren bir mesaj yazsınlar. Mesajlarınızın kapsamı, öncelik hakkı almanız için önemlidir.
Yeni üyeye ihtiyaç duyan takımların liderleri sizleri davet edecekler ve deneme süresi sonrasında, kesin üye olup olmayacağınıza karar verecekler. (Bu konuda yetkili olanlar takım liderleridir, konuyla ilgili bana özel mesaj lütfen atmayınız).
Ayrıca yarışmacı olmadan önce sistemin nasıl çalıştığını öğremek için aşağıdaki topiği okumanızda fayda var:
Karar Defteri
ıyilikler diliyorum.
Merhaba 29 yaşında 1.70 boyunda 68 kilodayım ( yarın sabah güncel kilomu söyleyebilirim) temmuz ayının sonunda da 57 kilo olmak istiyorum. Evlilik hazırlığı yapıyorum ( lokomotif sebebim diyebilirim ) Genel olarak da net ve çözüm odaklı biriyim, öyle bir grupta yer almak isterim. Birbirimizi motive edelim hedeflerimizi aklımızdan çıkarmayalım isterim :)
Hepimize bol eksikler
9.takima beklerimMerhaba. Ben 40 yasındayım. bundan yaklasık 10 yıl oncesıne kadar gayet formdaydım ancak sıgarayı bırakıp her gun tabaklarca fındık , cevız yemelerım ve hareketsız yasam tarzım nedenıyle su an 86 kıloyum. bır suredır kılo vermeyı dusunuyordum . gorumcemın de bana katılmasıyla bır haftadır gunde bır saat duzenlı yuruyus ve gıttıgımız parktakı spor aletlerınde on bes dakıkalık hareket calısmasıyla dıyetıme ve sporuma baslamıs oldum. fakat zorlugu ve motıvasyonumu kaybetme korkumla da baş etmek ıstıyorum. sabah 8bucuk gıbı ıs bası yapıyorum aksam saat 5 bucukta da ısten cıkıyorum. hıc evlenmedım ve cocugum da yok. stresten cabuk etkılendıgıme ınanıyorum.streslı oldugumda yemek konusunda kontrolumu kaybetmem cok kolay oluyor. aksam ısten geldıkten sonra yemek yiyip sonrasında da cerez, cekırdek, meyve, tatlı kurabıye ne bulursam gomuyordum bır hafta oncesıne kadar. sımdı aksam yemegınden sonra meyve yıyıp daha sonrasında bır bardak yesıl cay, bır brdak tarcınlı karanfıllı cay ıcmeye calısıyorum. sıyah cayda tuketıyorum ancak hepsı sekersız. su ıcme alıskanlıgı berbat olan bırıyım. yesıl cay, karanfıllı cay derken su ıcmek ıcın ugrasıyorum. ıs yerımde bırlıtre kadar suyu ancak ıcebılıyorum o da bu dedıgım sekıllerde daha cok. ılk bır ıkı gunku yuruyusum benım ıcın cok zorlayıcı olsa da sımdı bıraz daha rahat yuruyebılıyorum. bır hafta oncesıne kıyasla hareketlerımın bıraz daha cevıklestıgını , ayakkabılarımı daha rahat baglayabıldıgımı fark edıyorum. bugun harıc her gun 5 km ıle 6 km arasında orta tempoda yurudum. yuruyusten sonra da 4 gun boyunca 10-15 dakıka kadar ıncelme hareketlerı dıyebılecgımız parklarda bulunan aletlerde bacak calıstırma bel calıstırma hareketı yaptım. cuma gunu ıse ustune ıp atlamaya basladım. cuma gunu 120 kez( 20ser tane atlayıp durup 20ser tane gıbı gıbı) cumartesı gunu ıse 230 ıp atladım. bunları yaparken gorumcemde benımle bırlıkte yuruyor ve hareketlerı yapıyor. onun da boyu 170 cm kılosu ıse 68 . yuruyus yaptıgımız alan evımıze yakın oldugu ıcın sorun yok . bunun dısında yeme alıskanlıgımı da degıstırmeye calısıyorum. sabahları tukettıgım ekmegı azalttım bu hafta. aksam saat 9ddan sonra bır sey yememeye calısıyorum bazen cok zorlanıyorum ama fena gıtmıyor. bır haftanın sonunda dun tartıldıgmda 2kılo 300 gram vermıstım. bır kısmı odemdır dıye dusunsemde, ayakkabılarımı daha rahat baglıyor olmam ve gobek kısmındabıraz da olsa hıssettıgım rahatlama benı motıve etmıyor degıl. benımle bırlıkte gun ıcerısınde kısmen yaptıgı sporu paylasabılecek kısmende yedıklerımızı ve onerılerımızı paylasabılecegım yol arkadasları arıyorum. bu arada soylemem gereken en onemlı seylerden bırını unuttum. sıgarayı bıraktıktan sonra asırı yemek ıle aldıgım o kılolar neye yaradı? hıc! bır bucuk sene kadar sonra sıgaraya tekrar basladım!!!! bu dıyetı ve sporu sımdı bunca yapmak ıstememınse ıkı nedenı var.
1. sıgarayı yenıden bıraktım ve tekrar baslamamak ıcın elımden gelenı yapmak ıstıyorum ancak bu sefer de gecen seferkı gıbı daha da daha da kılo almak ıstemıyorum.
2. artık bır magazaya gırıp butun zevkım ıle keyfım ıle , beden kaygısı gutmeden, elbıseler secmek ıstıyorum. mecbur kaldıgım keyıfsız seylerı gıymekten cok ama cok sıkıldım.
Herkese bu cabasında basarılar dılıyorum arkadaslar.
2 ay ıcerısındekı hedefımı yazmıstım. olmak ıstedıgım kıloysa 65. toplamda 21 kılo verdıkten sonra vucudumun ne kadar dahavermesı gerektıgını tekrar gozden gecırmeyı dusunuyoırum.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...lama-yarismasi.38606/page-19779#post-50801100Merhaba evet haklısınız bi kaç yere yazmıştım ama yeni olduğum için tam olarak ne yapacağımı bilmiyorum daima aktif olan bir yer istiyorum ki motivem düşmesin bana limk atabilir misiniz?
9. Takıma gelebilirsin canımMerhabalar, 67 kg 1,68 cm boyundayim.
Cok zayif ve kilo almaz Iken yas ve 2 dogum in etkisi ile kilo aldim. Diyetisyen ile 75 kglardan 77 e kadar geldim. Artik diyet yapmakta zorlaniyorum. Itici Bir guce ihtiyacim var. grubunuzda yer almayi cok isterim.
9. Takıma gelebilirsin canım beraber yol alırız :)Merhaba arkadaslar. Boyum 1.63. Guncel kilom 75. Dogum kilolarimdan saglikli bir sekilde kurtulmak istiyorum. Grup arkadaslarina ihtiyacim var.
Hemen geliyorum tsk9. Takıma gelebilirsin canım beraber yol alırız :)
14. takıma gelebilirsin cnm istikrarlı olcaksan eğer :)Kızlar benim de vermem gereken 4 inatçı kilom var beni de bi gruba alın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?