Mayısta bizimle kalsaydın şimdiye kadar mezun olurdun canım.Ben de aktif olarak katilabilecegim bir grup istiyorum lutfen. Listeye girmek icin sira beklemeyecegim bir grup var mi. Tsk:)
Bize gel bize bizeMerhaba arkadaşlar ben 1.takimdan bluuu daha aktif olabilecegim ve beni daha güzel motive edecek başka bir takıma geçmek istiyorum davetleri bekliyorum
Atladm geliyorum o zamanBize gel bize bize
13 e gelebılırsınMerhaba arkadaşlar ben 1.takimdan bluuu daha aktif olabilecegim ve beni daha güzel motive edecek başka bir takıma geçmek istiyorum davetleri bekliyorum
Teşekkür ederim kaptanim 12ye geliyorum dedim13 e gelebılırsın
Gelen kalmıyor canım bir hevesle başlıyor sonra gelmiyor. Bizim takımda da az kişi var maalesef.Kızlar 4. Takıma üye lazım. Sürekli burdayız bu başlığa bakıyoruz ama bir türlü herkesten hızlı biçimde yazamıyoruz. Hep de bakıyorum aynı takımlar üye alıyor. Bir sonraki kişiyi bize yönlendirirseniz seviniriz. Teşekkürler
Listede kac kışı var sızdeKızlar 4. Takıma üye lazım. Sürekli burdayız bu başlığa bakıyoruz ama bir türlü herkesten hızlı biçimde yazamıyoruz. Hep de bakıyorum aynı takımlar üye alıyor. Bir sonraki kişiyi bize yönlendirirseniz seviniriz. Teşekkürler
Aynen ceeee deyıp kaçıyorlarGelen kalmıyor canım bir hevesle başlıyor sonra gelmiyor. Bizim takımda da az kişi var maalesef.
Biz geçen hafta çok üye kaybettik hamilelikten, hastalıktan vs. Üyeler var ama liste dışı takılıyorlar.Gelen kalmıyor canım bir hevesle başlıyor sonra gelmiyor. Bizim takımda da az kişi var maalesef.
Tatlım şu anda sizde listede 7 üyeniz var ama 1.ve 3. Takımda 5 üye kalmışBiz geçen hafta çok üye kaybettik hamilelikten, hastalıktan vs. Üyeler var ama liste dışı takılıyorlar.
Tamam öyle yapın ama sonrasında bizimdir. Inan ın tüm gün bakıyoruz bakıyoruz hep aynı takımlara gidiyor üyeler 6 12 13. 1 ve 3e gitse amenna. Hatta 8. Takım asıl çok boş duruyor ama hep üyeler aynı takımlara gidiyor.Tatlım şu anda sizde listede 7 üyeniz var ama 1.ve 3. Takımda 5 üye kalmış
Bence öncelik onlara verilmesi lazım
Bizdede fazla uye yok sizinki kadar 7 kisiyizTamam öyle yapın ama sonrasında bizimdir. Inan ın tüm gün bakıyoruz bakıyoruz hep aynı takımlara gidiyor üyeler 6 12 13. 1 ve 3e gitse amenna. Hatta 8. Takım asıl çok boş duruyor ama hep üyeler aynı takımlara gidiyor.
O madalyonun görünen yüzüTamam öyle yapın ama sonrasında bizimdir. Inan ın tüm gün bakıyoruz bakıyoruz hep aynı takımlara gidiyor üyeler 6 12 13. 1 ve 3e gitse amenna. Hatta 8. Takım asıl çok boş duruyor ama hep üyeler aynı takımlara gidiyor.
O benimde aklima gelmistiO madalyonun görünen yüzü
geçen gece sabaha kadar uyumadım diyet günlüklerinde uyelere özel mesaj attım
Halihazirda kac uyeniz var kaptanim deneme surecinde olanO madalyonun görünen yüzü
geçen gece sabaha kadar uyumadım diyet günlüklerinde uyelere özel mesaj attım
8 olmuş ay hiç farkında değilim. 4 u kalsa idare eder bizi inşallah. :))Halihazirda kac uyeniz var kaptanim deneme surecinde olan
Benim 50 den fazla uyem vardı çok hor kullandım sormaO benimde aklima gelmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?