Olmuyo kaptan aylardır belli kişiler ugrasiyo ama toparlanamadik benide insAllah aktif bir takim alir1. Takımda kimse kalmayacak ama kapanmasın takım kızlar ayrılmayın toparlayalım hep beraber
13 e gel konusalımOlmuyo kaptan aylardır belli kişiler ugrasiyo ama toparlanamadik benide insAllah aktif bir takim alir
Sen hangi takıma gitmek istiyorsan ona git tatlım alır herkesOlmuyo kaptan aylardır belli kişiler ugrasiyo ama toparlanamadik benide insAllah aktif bir takim alir
Tamam kaptan 13 e geliyorum13 e gel konusalım
Belkı orayı yenıden canlandırırız
Teşekkürler kaptanSen hangi takıma gitmek istiyorsan ona git tatlım alır herkes
Tatlım herkes giderse takım nasıl toparlansınMerhaba ben 1.takimdan ayrilmak istiyorum hangi takima gecebilirim
Evet haklısınız ama takımda zaten aktif olarak neredeyse kimse kalmadı insAllah yeni gelen üyelerle toparlanır bende elimden geleni yaparım 1.takim icinTatlım herkes giderse takım nasıl toparlansın
Takımın aktifliğinden sadece kaptan değil bütün üyeler sorumlu
Arkadaşlar bundan sonra yeni gelenlere 1.takıma öncelik verelim
deadline
Bırıncı takıma gel canımmerhabalar
bende katılmak istiyorum su anda 75 kg oldum .kilomdam artık çok yıldım çok mutsuzum boyum da çok kısa150 cm çok kilolu görünüyorum
nolur yardım edin motive olamıyorum birtürlü aranıza benide alırsanız yarın başlıyacağım noooluuurrrr
1.takıma gidebilirsin cnmmerhabalar
bende katılmak istiyorum su anda 75 kg oldum .kilomdam artık çok yıldım çok mutsuzum boyum da çok kısa150 cm çok kilolu görünüyorum
nolur yardım edin motive olamıyorum birtürlü aranıza benide alırsanız yarın başlıyacağım noooluuurrrr
1.takıma gelebilirsin cnmMerhaba bende kilo vermek istiyorum. Düğünümden sonra 30 kilo aldım. Ve buna dur deme zamanım geldiğine inaniyorum...
Ama motivasyona ihtiyacım var o yüzden aktif gruptan dönüş bekliyorum..
Tamam teşekkürler:)1.takıma gelebilirsin cnm
1.takıma gelebilirsin cnm
Fakat yanlis yerdelerİşe yaradı kızlarpaylaşımda katılmak isteyen üyeler var
Fakat yanlis yerdeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?