- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
aynı anda saldırmışız4.takima bekleriz
Ay kendimi çok iyi hissettim kimse almaz diyordumaynı anda saldırmışız
Evet :) sizindir saniye farkı ileaynı anda saldırmışız
niye almasın canım haydi katıl yarışmaya hayatını yaşaAy kendimi çok iyi hissettim kimse almaz diyordum
bir daha ki de sizin olacak belki de bol eksiler dilerimEvet :) sizindir saniye farkı ile
:)bir daha ki de sizin olacak belki de bol eksiler dilerim
4.takima beklerzSa 1.70 boy ve 55 kg dan iliac yanetkisi yuzunden 74 de ciktim ve gebelik tedavisi icin 10 kg ve rip gebelik ten sonra Yano Su an 69 kiloyum hedefim 59.bende grubunuza katilabilirmiyim.
12. Takıma gelebilirsin canımSa 1.70 boy ve 55 kg dan iliac yanetkisi yuzunden 74 de ciktim ve gebelik tedavisi icin 10 kg ve rip gebelik ten sonra Yano Su an 69 kiloyum hedefim 59.bende grubunuza katilabilirmiyim.
Sizin olsun tamam ama bizimde azaldi bilginizeYa bizim olsun bizim takımda sayı az 12. Takım
2. Dogum ve yine ben. Beni de alın.
Geliyorum.12. takıma gidebilirsiniz.
12. Takıma gelebilirsin canım2. Dogum ve yine ben. Beni de alın.
13 e gel canımBen de aktif olarak katilabilecegim bir grup istiyorum lutfen. Listeye girmek icin sira beklemeyecegim bir grup var mi. Tsk:)
Deneme suresı genel kural ıkı hafta beklenıyor amaBen de aktif olarak katilabilecegim bir grup istiyorum lutfen. Listeye girmek icin sira beklemeyecegim bir grup var mi. Tsk:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?