Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
selam kızlar :) ben de önceden gruplardaydım malesef verdiklerim geri döndü zaten mezunda olamamıştım.. umarım grup paylaşımlarında istikrarlı olabilirim.. müsait bir grup varsa geleyim :):)

Merhaba arkadaslar. Ben de su an diyetteyim, yaklasik 12 gundur 2.5 kilo verdim. 69.5le baslamistim 67yim su an. Ben de katilmak istiyorum yer varsa :) ne yapmaliyim?

Merhaba arkadaslar. Ben de su an diyetteyim, yaklasik 12 gundur 2.5 kilo verdim. 69.5le baslamistim 67yim su an. Ben de katilmak istiyorum yer varsa :) ne yapmaliyim?
inşallah 6 takıma gelirsin canım :) ben oradayım ama daha tam kabul edildim mi bilmiyorum

Merhaba bu sefer çok kararlıyım zira doktor desteğini yanıma aldım ve işin sonunda belkide bebeğime kavuşacağım.
Pcoa hastasıyım son 4 senedir kilom 80 ve üzeriydi ve şimdi 98 kg yim.
Boyum 1.62
Dilerim beni de alırsınız ve kilo verip bebeğime kavuşurum. Tirod için doktora gidiyorum bunun yanında tüp bebek tedavisi sırasında çok kilo aldım .

6. takıma bekliyoruz

4.takima bekleriz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…