4.takima beklerizMerhabalar bende katılmak istiyorum tek başıma motive olamıyorum başlıyorum bırakıyorum 95,7 yi gördüm
merhaba..bende zayıflamak istiyorum..79 kiloyum..çok üzülüyorum
13.takima gidebilirsinMerhaba kızlar
Diyet gruplarında bana da yer var mı :)
Teşekkürler13.takima gidebilirsin
6. Takima gelebilirsibselam kızlar :) ben de önceden gruplardaydım malesef verdiklerim geri döndü zaten mezunda olamamıştım.. umarım grup paylaşımlarında istikrarlı olabilirim.. müsait bir grup varsa geleyim :):)
inşallah 6 takıma gelirsin canım :) ben oradayım ama daha tam kabul edildim mi bilmiyorumMerhaba arkadaslar. Ben de su an diyetteyim, yaklasik 12 gundur 2.5 kilo verdim. 69.5le baslamistim 67yim su an. Ben de katilmak istiyorum yer varsa :) ne yapmaliyim?
Ben de heyecanla bekliyorum :) daha da gaza gelirim sanki yarisma olunca isin ucundainşallah 6 takıma gelirsin canım :) ben oradayım ama daha tam kabul edildim mi bilmiyorum
6. Takkma gel cnmBen de heyecanla bekliyorum :) daha da gaza gelirim sanki yarisma olunca isin ucunda
6. takıma bekliyoruzMerhaba bu sefer çok kararlıyım zira doktor desteğini yanıma aldım ve işin sonunda belkide bebeğime kavuşacağım.
Pcoa hastasıyım son 4 senedir kilom 80 ve üzeriydi ve şimdi 98 kg yim.
Boyum 1.62
Dilerim beni de alırsınız ve kilo verip bebeğime kavuşurum. Tirod için doktora gidiyorum bunun yanında tüp bebek tedavisi sırasında çok kilo aldım .
4.takima beklerizMerhaba bu sefer çok kararlıyım zira doktor desteğini yanıma aldım ve işin sonunda belkide bebeğime kavuşacağım.
Pcoa hastasıyım son 4 senedir kilom 80 ve üzeriydi ve şimdi 98 kg yim.
Boyum 1.62
Dilerim beni de alırsınız ve kilo verip bebeğime kavuşurum. Tirod için doktora gidiyorum bunun yanında tüp bebek tedavisi sırasında çok kilo aldım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?