Hadi ya ne şansAnka kaptanim gonderdiginiz uye icin tesekkur ederim fakat gelmeden gitmis :)
Hamilelik düşündüğü icin bana 2 3 kisi yonlendirirseniz memnun olurum sonrasinda bisi istemem :)
Hadi ya ne şansAnka kaptanim gonderdiginiz uye icin tesekkur ederim fakat gelmeden gitmis :)
Hamilelik düşündüğü icin bana 2 3 kisi yonlendirirseniz memnun olurum sonrasinda bisi istemem :)
Çok bahtsiz bedeviyimdirHadi ya ne şans
Kilosu da iyiydi hamile kalana kadar takılsaydı..neyse bulucaz inşallah dur bakalım umudunu kaybetme. Yarın daha çok gelen olur.Çok bahtsiz bedeviyimdir
Vallahi demis hamilelik dusunuyorum falan gitmis ben gelene kadar :) bekliyorum :)Kilosu da iyiydi hamile kalana kadar takılsaydı..neyse bulucaz inşallah dur bakalım umudunu kaybetme. Yarın daha çok gelen olur.
Merak etme yarin gelen olur.Vallahi demis hamilelik dusunuyorum falan gitmis ben gelene kadar :) bekliyorum :)
Link i bulamadım8. Takıma gelebilirsiniz. ..
1den sonra 3 denilmemistmiydi? Sonra 4 farkli rakamlarda gordum:)Kizlar kime yonlendiriyoruz simdi karisiklik olmasin 1 kisiyi 3 takima birdeb yonlendirmeyelim : D 1. Takimin ihtiyaci yoktur heralde artik
Tamam ozmn 3 e yonlendirilsin. Sonra 4 :)1den sonra 3 denilmemistmiydi? Sonra 4 farkli rakamlarda gordum:)
Tamamdir kaptanim herkes ismini yazdirsinTamam ozmn 3 e yonlendirilsin. Sonra 4 :)
4 den sonra 8 var herhalde sonra 12Tamamdir kaptanim herkes ismini yazdirsin4ten sonra kime gonderelim
Pekiyisii4 den sonra 8 var herhalde sonra 12
4. Takıma git canım benim.. Vakit kaybetmeyelim. :)Halen alım yapiliyosa talibim
Merhaba ben hamilelik düşünüyorum diyetisyene gidiyorum 66 kilodan 61 kiloya düştüm , hedefim 55 ,bu grup nerde beni etiketler misiniz?Anka kaptanim gonderdiginiz uye icin tesekkur ederim fakat gelmeden gitmis :)
4. Takım canım dur etiketlicem şimdi seni orda gitme bi yereMerhaba ben hamilelik düşünüyorum diyetisyene gidiyorum 66 kilodan 61 kiloya düştüm , hedefim 55 ,bu grup nerde beni etiketler misiniz?
Ok :))4. Takım canım dur etiketlicem şimdi seni orda gitme bi yere
Geldi mi bildirimOk :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?