Merhaba bende 1,63 boyundayım 67 kiloyum bende 57 kiloya düşmek istiyorum beni de eklermisiniz
selam boyum 1.66 kilon an itibarıyla 70.6 kiloyum hedefim 57-58 kilo NOT: haşimato hastasıyım
3. takıma gidebilirsin tatlımMerhabalar 1.68 boy 78 kilomla aranıza katılmak istiyorum. İlk hedefim 68 nihai hedef 56
4e gelebilirsinizMerhabalar 1.68 boy 78 kilomla aranıza katılmak istiyorum. İlk hedefim 68 nihai hedef 56
4 e git canım ben onların ihtiyaco bitti sandım kusura bakma kafanı karıştırdık3 e mi gitmeliyim 4 e mi
Simdi tamam anka kaptanim cok tesekkurler kolay gelsinn bol uyeler gelsinnnnn4 e git canım ben onların ihtiyaco bitti sandım kusura bakma kafanı karıştırdık
Evet yaaa herkes dolsun sıra bize gelsin artıkSimdi tamam anka kaptanim cok tesekkurler kolay gelsinn bol uyeler gelsinnnnn
3 8 5 12 oho daha cok uye lazim :)Evet yaaa herkes dolsun sıra bize gelsin artık
Bizim takıma direk gelip katılmak istiyorum diyenleri alıyorum ama ben. Sonuçta illa 12. Takım diyorlar. Sıkıntı olmaz dimi.3 8 5 12 oho daha cok uye lazim :)
Evet yaaa herkes dolsun sıra bize gelsin artık
Bizede Bizede3 8 5 12 oho daha cok uye lazim :)
E geleni kovamazsin sonucta. :) ne ozelligi varmis sizin takimin neden kimse 6. Takima gelmiyoBizim takıma direk gelip katılmak istiyorum diyenleri alıyorum ama ben. Sonuçta illa 12. Takım diyorlar. Sıkıntı olmaz dimi.
Acil olanlar bitsinde cnm bizim oyle cok skntimiz yok sornadan gelenlerden aliriz bi iki tane :)Bizede Bizede2-3 tane kilolusundan yeter
Ama her cuma gunu kilo bildirimi yapmak zorundayizBen de 65den 55e düşmeye çalışıyorum.
Bugün karatay tarzı diyete başladım ama hazırlıksız, o yüzden tam doğal ürünlere geçemedim, en azından başladım.
Ben de sizlere katılmak isterim, ama her hafta kilo bildirimi yapılıyorsa olmaz. Evde tartım yok ve almayı da düşünmüyorum.
Ama diyet listem ve motivasyonumla isteyen gruba gidebilirim. Ekimr kadar diyet + evde yoga veya plates, ekimden sonra spor salonunda kardiyo planım var.
Motıvasyon ıcın 13. Takıma gelebılırsınBen de 65den 55e düşmeye çalışıyorum.
Bugün karatay tarzı diyete başladım ama hazırlıksız, o yüzden tam doğal ürünlere geçemedim, en azından başladım.
Ben de sizlere katılmak isterim, ama her hafta kilo bildirimi yapılıyorsa olmaz. Evde tartım yok ve almayı da düşünmüyorum.
Ama diyet listem ve motivasyonumla isteyen gruba gidebilirim. Ekimr kadar diyet + evde yoga veya plates, ekimden sonra spor salonunda kardiyo planım var.
3. Takima gel cnm orda anlatirlar sanamerhabalar.bende katılmak istiyorum.sürekli bu topiğe giriyorum ama bisey anlamadığım için çıkıyorum.takım ne nasıl diyet yapıp nasıl bidirim yapacağız hiç fikir edinemedim
beni aydınlatan biri olur ve guruba alırsanız çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?