Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
4 un ihtiyacı bitmiş arkadaşlar şimdi 8 e mi 3 e mi göndereceğiz. Ben nobetciyim bu gün gece beklerim

4 un ihtiyacı bitmiş arkadaşlar şimdi 8 e mi 3 e mi göndereceğiz. Ben nobetciyim bu gün gece beklerim
3 e gönderelim cnm bugün yine birisi izine çıkmak istediğini yazdı
Sonrada 8 e
Heralde 5 de istiyordu

Birazda kilolular gelsede bu kadar uğraşa değse :))anacım bi bizmi kaldık şişko :))
Gerçi sende fazla değilsin

Ay sen zayıfsın zaten. Boyun kaç ki.
Boyum 158 sanirim.49 kilo ile hamile kaldim 64 ile dogum yaptim 8 aylik bir kizim var suan 57 civariyim ama cok zor veriyorum kizim emmedi öyle olsaydi belki verirdim. Bayagi toparladim ama kendimi begenmiyorum ve hicbir giysime hala giremiyorum aliskin oldugum kilo da olmayinca insan kendini kötü hissediyor sayilar önemsiz aslinda,önemli olan kendini hangi kiloda iyi hissedebilecegin sanirim. Ve ben hic iradeli degilimdir simdilik azimliyim ama ins. Devam eder bu azmim:)

3. takıma git o zaman canım. İnşallah istediğin mutlu olduğun kiloya ulaşırsın
Ben de ilk doğumdan sonra 59 kiloya çıkmıştım da bu kadar kiloyu nasıl vereceğim çok çirkinim diye düşünüyordum. şimdi 59 olsam havalara uçarım

Hakketten yaa KK nın hatunları hep çıtırmış biz de çıtır olucizzz

Merhaba boyum 1.70 74 kiloyum. İlk hedefim 69'u görmek. Total hedefim 60. benide yönlendirir misiniz?

Merhaba boy 1.60 3 temmuzda beri diyette 58 .8 ile başladım suan 52.8 kiloyum. Hedefim cumaya kadar 51.8 felan olmak. Asıl hedef kurban kadar 50 olmak. Hangi takıma gideyim :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…