Ay sen zayıfsın zaten. Boyun kaç ki.Bende 57 kilo civarindayim hedefim 50 kilo olmam bende katilmak istiyorum cok azimliyim umarim azmim zaferin olur
3 e gönderelim cnm bugün yine birisi izine çıkmak istediğini yazdı4 un ihtiyacı bitmiş arkadaşlar şimdi 8 e mi 3 e mi göndereceğiz. Ben nobetciyim bu gün gece beklerim
Boyum 158 sanirim.49 kilo ile hamile kaldim 64 ile dogum yaptim 8 aylik bir kizim var suan 57 civariyim ama cok zor veriyorum kizim emmedi öyle olsaydi belki verirdim. Bayagi toparladim ama kendimi begenmiyorum ve hicbir giysime hala giremiyorumAy sen zayıfsın zaten. Boyun kaç ki.
3. takıma git o zaman canım. İnşallah istediğin mutlu olduğun kiloya ulaşırsınBoyum 158 sanirim.49 kilo ile hamile kaldim 64 ile dogum yaptim 8 aylik bir kizim var suan 57 civariyim ama cok zor veriyorum kizim emmedi öyle olsaydi belki verirdim. Bayagi toparladim ama kendimi begenmiyorum ve hicbir giysime hala giremiyorumaliskin oldugum kilo da olmayinca insan kendini kötü hissediyor sayilar önemsiz aslinda,önemli olan kendini hangi kiloda iyi hissedebilecegin sanirim. Ve ben hic iradeli degilimdir simdilik azimliyim ama ins. Devam eder bu azmim:)
3 e gönderelim cnm bugün yine birisi izine çıkmak istediğini yazdı
Sonrada 8 e
Heralde 5 de istiyordu
Birazda kilolular gelsede bu kadar uğraşa değse :))anacım bi bizmi kaldık şişko :))
Gerçi sende fazla değilsin
3. Takim oke.cok tesekkurler.3. takıma git o zaman canım. İnşallah istediğin mutlu olduğun kiloya ulaşırsın
Ben de ilk doğumdan sonra 59 kiloya çıkmıştım da bu kadar kiloyu nasıl vereceğim çok çirkinim diye düşünüyordum.şimdi 59 olsam havalara uçarım
3. Takıma Bekliyoruzz3. Takim oke.cok tesekkurler.
3. Takıma gıdebılırsınMerhaba boyum 1.70 74 kiloyum. İlk hedefim 69'u görmek. Total hedefim 60.benide yönlendirir misiniz?
3. Takıma gıdebılırsınMerhaba boyum 1.70 74 kiloyum. İlk hedefim 69'u görmek. Total hedefim 60.benide yönlendirir misiniz?
Canim sende kilomu varMerhaba boy 1.60 3 temmuzda beri diyette 58 .8 ile başladım suan 52.8 kiloyum. Hedefim cumaya kadar 51.8 felan olmak. Asıl hedef kurban kadar 50 olmak. Hangi takıma gideyim :)
TenküCanim sende kilomu var3 takima gidrbilirsin ilgilenjrler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?