Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaslar bende 62kiloyum 164boyum 28yasindayim 4hafta ince karin germe oldum 63ile ameliyata girdim ama 55kilo olmak istiyorum banada yardimci olurmusunuz lutfen

12.takimda hep 60civari kilodakiler mi var?
cok zayiflamak istiyorum ama motivasyona ihtiyacim cok. Bi de elimde bi diyet listem yada kullandigim bir yontem yok. Suan tel yaptigim sabahlari limonlu yesil cay icmek
Tüm takımlarda farklı kilolarda kişiler bulunur.
Takımların amacı birlikte motive olup, menü konrolü yaparak bilgi paylaşımı yaparak zayıflamaktır.
12. Takıma yaz sana yardımcı olurlar.

12.takimda hep 60civari kilodakiler mi var?
cok zayiflamak istiyorum ama motivasyona ihtiyacim cok. Bi de elimde bi diyet listem yada kullandigim bir yontem yok. Suan tel yaptigim sabahlari limonlu yesil cay icmek

Gel canım genelde 60-69 arası bizim takım. Bana kalsa 80 ustu istiyorum ama yok maalesef sana da yardımcı oluruz canım gel sen.

Gel canım genelde 60-69 arası bizim takım. Bana kalsa 80 ustu istiyorum ama yok maalesef sana da yardımcı oluruz canım gel sen.
Ben de şöyle 80 üzeri azimli ve biraz da çenesi iyi çalışan, o kilo verdikçe diğer arkadaşları da gaza getiren birini arıyorum ama yok işte
Sıra var mıydı bilmiyorum ama az olan takımlara kafama göre yolladım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…