5. Takima gidebilirsin cnmBende 74 kiloyum hamile kalana kadar 10 kilo falan vermek istiyorum yardımcı olurmusunuz
Nasıl gireceğim canım?3. Takima gidebilirsin cnm
Ben etiketliyecegim seni simdi oradanNasıl gireceğim canım?
TeşekkürlerBen etiketliyecegim seni simdi oradan
5. Takıma gidebilirsin canım.Merhaba bende şuan 59 kiloyum hedefim 53 olmak yarışmalara katılmak istiyorum.
12 takıma gidebilirsin canım.Merhaba arkadaslar bende 62kiloyum 164boyum 28yasindayim 4hafta ince karin germe oldum 63ile ameliyata girdim ama 55kilo olmak istiyorum banada yardimci olurmusunuz lutfen
12.takimda hep 60civari kilodakiler mi var?12 takıma gidebilirsin canım.
8.takima gel canımMerhaba,
nasıl takımlara katılacağımı anlayamadım. Boyum 1,70 cm kilom 90,3
Tüm takımlarda farklı kilolarda kişiler bulunur.12.takimda hep 60civari kilodakiler mi var?
cok zayiflamak istiyorum ama motivasyona ihtiyacim cok. Bi de elimde bi diyet listem yada kullandigim bir yontem yok. Suan tel yaptigim sabahlari limonlu yesil cay icmek
8.takıma gidebilirsin.Merhaba,
nasıl takımlara katılacağımı anlayamadım. Boyum 1,70 cm kilom 90,3
8. Takım için yoksa yanlış mı yazdın kaptan8.takıma gidebilirsin.
Okuduğum kadarıyla ihtiyaçları vardı. Ondan öyle şeyettiydim8. Takım için yoksa yanlış mı yazdın kaptan
8. Takım için yoksa yanlış mı yazdın kaptan
evet kizlar uye sayisi az olanlara yonlendirme yapiyoruzOkuduğum kadarıyla ihtiyaçları vardı. Ondan öyle şeyettiydim
Anaa sıra bize mi geldi12 takıma gidebilirsin canım.
12.takimda hep 60civari kilodakiler mi var?
cok zayiflamak istiyorum ama motivasyona ihtiyacim cok. Bi de elimde bi diyet listem yada kullandigim bir yontem yok. Suan tel yaptigim sabahlari limonlu yesil cay icmek
Ben de şöyle 80 üzeri azimli ve biraz da çenesi iyi çalışan, o kilo verdikçe diğer arkadaşları da gaza getiren birini arıyorum ama yok işteGel canım genelde 60-69 arası bizim takım. Bana kalsa 80 ustu istiyorum ama yok maalesefsana da yardımcı oluruz canım gel sen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?