Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Teşekkür ederim canım. Sırayla gonderiyoruz daha acil ihtiyacı olanlar var önce onlar toparlansın.

Merhabalar,
Beni de alabilir misiniz bir gruba. Yaris olursa daha heveslenebilirim. Karatay diyeti yspmaya calisiyorum. 6kg verdim. Daha çoooook verilecek kilom var

seaBahAR nerden cevap vereceğimi bilemedim. Paylaşım kilitli malum. Çok haklısın benim hatam. Bu hafta çok karışıktı normalde liste dışı yarışıyordu son anda almaya karar verdim. Tekrar özür diliyorum. Daha dikkatli olacağım.

Özür dilemeni gerektiren bir durum yok.
Amaç zaten tam olarak da bu:
Daha dikkatli olmayı sağlamak.

Buraya yazmakla iyi etmişsin, ben de ancak şimdi fark ettim topiğin kapalı olduğunu.

Özür dilemeni gerektiren bir durum yok.
Amaç zaten tam olarak da bu:
Daha dikkatli olmayı sağlamak.

Buraya yazmakla iyi etmişsin, ben de ancak şimdi fark ettim topiğin kapalı olduğunu.
Tamam canım. Bu arada paylaşımda kavga etmedik. Yeni üye gelmeyince kazen abiden bütün uyelere bildirim gondermesini rica etmiştik. Paylaşımdan rica edince kazen abi de paylaşımın linkini vermiş. Baya karışınca çarşı pazar ausencia kaptan kilitledi.

Son düzenleme:
Iyi aksamlar herkese,yogun bi gun gecirdim pek ugrayamadim ama yeni olaylar gelişmiş..
Tum takimlar icin hayirli olur insallah. Bizi takima da uye yonlendirdiginiz icin teşekkür etmek istedim.
Emek veren oturup üye bekleyen siparis veren takimlari siraya alip tek tek uye gönderen kaptanlarimin guzel yureklerinden öperim
Tek tek etiketlemiyorum kesin unuttugum biri olur,gönül koymasin diye.. hepinize toptan tesekkurlerrrr

Selamlar.
Ben kilolariyla mucadele eden ve bu yolculugun destek alarak ve destek vererek daha kolay olacagina inananlardanim.
1.70 boy ve 105 kilodayim. 3 ay once diyetisyene gitmeye basladim persembe kontrolum var. Simdilik cok guzel gidiyor ve sizlerle daha da guzellesecegine inaniyorum. 115.6 ile baslamistim. Saglik problemlerimin olmasi ve cok ilac kullanmam nedeniyle ilk basta cok agir kilo veriyordum ama 1.5 aydir hiz kazandim.
Beni de grubunuza dahil ederseniz cok sevinirim. Sevgiler...

13. Takıma gel canım

Seve seve gelirim. Fakat 13. gruba gelmek icin ne yapmam lazim yardimci olursaniz sevinirim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…