Teşekkür ederim canım.Ben de şöyle 80 üzeri azimli ve biraz da çenesi iyi çalışan, o kilo verdikçe diğer arkadaşları da gaza getiren birini arıyorum ama yok işte
Sıra var mıydı bilmiyorum ama az olan takımlara kafama göre yolladım
12.takima git canimMerhabalar,
Beni de alabilir misiniz bir gruba. Yaris olursa daha heveslenebilirim. Karatay diyeti yspmaya calisiyorum. 6kg verdim. Daha çoooook verilecek kilom var
Tamam gideyim nasil olacak,acemilik var da biraz.ama cabuk ogrenirim12.takima git canim
Bır kac yüksek kılolu yollayın bıze lütfenHeralde kimsenin ihtiyaci kalmadi. Kimseden ses cikmadigina gore. Oyleyse eger herkes kendi takimina cagirsin. Eski usul...
Tamam rastgelirsem yonlendiririm :)Bır kac yüksek kılolu yollayın bıze lütfen
3-5 kılo verecekler var çoğunluk bızde
Özür dilemeni gerektiren bir durum yok.seaBahAR nerden cevap vereceğimi bilemedim. Paylaşım kilitli malum. Çok haklısın benim hatam. Bu hafta çok karışıktı normalde liste dışı yarışıyordu son anda almaya karar verdim. Tekrar özür diliyorum. Daha dikkatli olacağım.
Tamam canım. Bu arada paylaşımda kavga etmedik. Yeni üye gelmeyince kazen abiden bütün uyelere bildirim gondermesini rica etmiştik. Paylaşımdan rica edince kazen abi de paylaşımın linkini vermiş. Baya karışınca çarşı pazar ausencia kaptan kilitledi.Özür dilemeni gerektiren bir durum yok.
Amaç zaten tam olarak da bu:
Daha dikkatli olmayı sağlamak.
Buraya yazmakla iyi etmişsin, ben de ancak şimdi fark ettim topiğin kapalı olduğunu.
6. Takima gelebilirsin canimMerhaba. Bende 64 kiloyum . Lütfen beni de aranıza alın. 55 kilo olmak istiyorum.
13. Takıma gel canımSelamlar.
Ben kilolariyla mucadele eden ve bu yolculugun destek alarak ve destek vererek daha kolay olacagina inananlardanim.
1.70 boy ve 105 kilodayim. 3 ay once diyetisyene gitmeye basladim persembe kontrolum var. Simdilik cok guzel gidiyor ve sizlerle daha da guzellesecegine inaniyorum. 115.6 ile baslamistim. Saglik problemlerimin olmasi ve cok ilac kullanmam nedeniyle ilk basta cok agir kilo veriyordum ama 1.5 aydir hiz kazandim.
Beni de grubunuza dahil ederseniz cok sevinirim. Sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?