- 7 Ocak 2014
- 3.159
- 4.451
- 333
- 39
Merhaba bende kilo verme çabasındayım boy 165 kilo 65.8 ilk hedef 63 sonraki hedef 60
Merhaba bende kilo vermek istiyorum fakat bireysel başaramiyorum, bi grup olursa belki motive olurum, 73 kiloyum hedefim 60 olmak inşallah
70 kiloyum hedefim 57 ye inmek nereden katilabilirim goremedim
6. Takima gelebilirsinMerhaba kızlar,
Ben de 74 kiloyum ve 65 olmak istiyorum. 26 yaşındayım bebek istiyorum. Doktor kilo vermemin gebe kalmamı kolaylaştıracağını söyledi. Bu sebeple motivasyona ihtiyacım var.
Hangi takım bana sahip çıkar :)
3.takima gidebilirsin60.5 kiloyum 50 kilo olmak istiyorum 55 olsam o da olur neyse boş takım var mı?
3. Takıma gidebilirsin.Merhabalar ! 118 kilodan 91 kiloya dustum, biraz duraklama dönemi yasadim, derken yaz tatili vs. Simdi kaldigim yerden devam etmek istiyorum. Beni kabul eden varmi ? :)
4.takima gelMerhaba malesef ki trigliserid degerim olduka yüksek ve acil diyete baslamam Lazım beni kim alir??
Baktim kimse almamış: D sizin olsun kaptanimm12. Takıma gel canım.
Ayy avatarı çok beğendim kaçırmayayım dedim. Ruh ikizim diyor içimden bir sesBaktim kimse almamış: D sizin olsun kaptanimm
Ayy avatarı çok beğendim kaçırmayayım dedim. Ruh ikizim diyor içimden bir ses
Diskalifiye olan üyenin tekrar yarışmaya dönmesi için istisnai bir durum var. şayet hiçbir kaptandan itiraz gelmezse listeye girebilirsin. Önce takımlardan birinde motive olmak amaçlı bulunabilir ,diskalifiye olmana sebep mazeretini açıklayıp diğer kaptanların görüşü sorulursa listeye girebilirsin.Karar defterini tekrar okudum da sanirim ben diskalifiye olmusum. Tekrar katilamayacagim sanirim.
Ilgilendifin icin teşekkür ederimDiskalifiye olan üyenin tekrar yarışmaya dönmesi için istisnai bir durum var. şayet hiçbir kaptandan itiraz gelmezse listeye girebilirsin. Önce takımlardan birinde motive olmak amaçlı bulunabilir ,diskalifiye olmana sebep mazeretini açıklayıp diğer kaptanların görüşü sorulursa listeye girebilirsin.
Kendini anlat biraz.Kilon boyun,yaşın,hedefin vs gibi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?