Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dilersen motive olmak için 6. Takıma gelebilirsin. Yarışmaya katılıp katılamama durumu sonra değerlendirilir.

Merhaba. 6 ay önce doğum yaptım malesef doğum kilolarımın bir kısmı kaldı motive olmak açısından ben de sizlere katılmak istiyorum :) boy: 173 kilo:69 hedef:58

Merhaba sevgili kk üyeleri, ben de evlendikten sonra hatta nişandan sonra kilo alanlardanım. Boyum 170 kilom 98 bunu söylerken bile utanıyorumm. 50 üzeri görmeyen ben, nişandan sonra yavaş yavaş derkeennn ne hallere geldim!! Şöyle anlatayım, nisanimdan sonra kocam olcak herif beni bırakın dışarı çıkmama izin vermeyi evdeki perdeyi bile actirmiyordu çalışmak zaten hak getire! Ben nişandan önce çalışan kendi çok hareketli bı insandm metabolizmam da çok hizliydi. Ama ye iç yat ye iç yat karpuz yata yata büyüdü afedersiniz, ve adetim çok düzensiz olduğu için iyice şişmeye başladım. Ben de yıllardır rejimler kürler neler denedim ama irade yok, derken tartıda 2 gün önce 98.100 Gr gördüm ve resmen yıkıldım yaklaşık 6 aydır tartilmiyordum 10 kilo birden almışım. Şimdi bugün annemle birlikte 9 hayat çayı ile birlikte sıkı bir rejime başladık. Takımlarda yer olursa katılmak isterim:)

9.takima gelebilirsin canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…