- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Dilersen motive olmak için 6. Takıma gelebilirsin. Yarışmaya katılıp katılamama durumu sonra değerlendirilir.Ilgilendifin icin teşekkür ederim
26 yasindayim, 161 cm ve 90 kiloyum. 2 yasinda bir kizim var. Suan çalışmıyorum.
Aslinda tam yarismaya katildigim donemde yurt disina ciktim orda bealenme ciddi anlamda sorun oldu. Döndüğümde de bir türlü adapte olamadim ve biraktim malesef.
Hayirli aksamlar bende katilmak istiyorum boyum 1.70 kilom 86
8takima gelebilrsiniyi geceler :) ben tekrar katılmak istiyorum uzun bir aradan sonra boy :165 kilo : 68.7
8TAKIMA GelebirsinMerhabalar ben de katılmak istiyorum boy 163 kilo 66.5 hedef 58
3.takima gelebilirsinMerhaba. 6 ay önce doğum yaptım malesef doğum kilolarımın bir kısmı kaldı motive olmak açısından ben de sizlere katılmak istiyorum :) boy: 173 kilo:69 hedef:58
4.takima gelebilirsinMerhabalar, boy:1.65, kg:71 katılmak istiyorum.
3.takima gidebilirsinmerhaba bende 1.68 boy 64 kiloyum katilmak istiyorum
9.takima gelebilirsin canımMerhaba sevgili kk üyeleri, ben de evlendikten sonra hatta nişandan sonra kilo alanlardanım. Boyum 170 kilom 98bunu söylerken bile utanıyorumm. 50 üzeri görmeyen ben, nişandan sonra yavaş yavaş derkeennn ne hallere geldim!! Şöyle anlatayım, nisanimdan sonra kocam olcak herif beni bırakın dışarı çıkmama izin vermeyi evdeki perdeyi bile actirmiyordu çalışmak zaten hak getire! Ben nişandan önce çalışan kendi çok hareketli bı insandm metabolizmam da çok hizliydi. Ama ye iç yat ye iç yat karpuz yata yata büyüdü afedersiniz, ve adetim çok düzensiz olduğu için iyice şişmeye başladım. Ben de yıllardır rejimler kürler neler denedim ama irade yok, derken tartıda 2 gün önce 98.100 Gr gördüm ve resmen yıkıldım yaklaşık 6 aydır tartilmiyordum 10 kilo birden almışım. Şimdi bugün annemle birlikte 9 hayat çayı ile birlikte sıkı bir rejime başladık. Takımlarda yer olursa katılmak isterim:)
4.takima beklerizIyi geceler
Boyum 165 80 kiloyum ben de katilmak istiyorum.
Sevgiler
çok teşekkürler4.takima bekleriz
Bekliyoruz:)çok teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?